2777
2789
عنوان

شما باشید با چنین آدمی ادامه می دید(خیلی مهم)

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 37 پست
یبار دوستم تصمیم گرفت جدا بشه اما حمایتی از سمت خانوادش ندید گفتن اول راهی فرصت بده به زندگی ای که ت ...

خب ذخیره تخمک تخمدان از دست بده چرا بچه دار شد الان اونم بیچاره کرد ببخشیدا چ دوست بی فکری داری چرا آنقدر عزتفسش داغونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرار کنه مهرم حلال جونم ازاد

شوهرش‌ حتی عرضه ی افتتاح حساب توی بانک رو نداشت

دوستم مجبورش کرد خدمت سربازیشو بخره با طللهای عروسیش

مجبورش کرد پشت فرمون بشینه و با پول طلاهای خودش براش ماشین خرید

بخدا هرررررکی میبینش میگه چه زن خوبی

اما شوهرش اصلا راضی نمیشه بره پیش روان پزشک یا روانکاو

فرار کنه مهرم حلال جونم ازاد

پارسال بهش وکیل معرفی کردم فامیلمونه مشاوره هم هست

میگفت به دوستت بگو تو کوچه چادر بزنه زندگی کنه ولی با این آدم نه

ولی میگه خودم بچه ی طلاق بودم بی پدری کشیدم بچم نکشه

اونم چه پدری... بچش تقریبا متنفره ازش

تو دوره حاملگی کار کرد تا هزینه ی زایمانش رو خودش بده قرون رو قرون گذاشت مقداری طلا جمع کرد تو خونه ...

الان پس موندنش تو این زندگی برا چیه

حمایت بقیه رو میخواد چیکار

معلومه خودش از پس خودش برمیاد

مهریه بذاره اجرا و از اون زندگی بزنه بیرون

طلاقشم نداد بدرگ

فقط با اون الدنگ زیر یه سقف نباشه

مهریه هم بهش فشار بیاره بسوزه طرف

چُم چی بگم🤷

پارسال بهش وکیل معرفی کردم فامیلمونه مشاوره هم هستمیگفت به دوستت بگو تو کوچه چادر بزنه زندگی کنه ولی ...

والا اگه مادر خوبی برا بچش باشه روان اون بچه با نبودن همچین پدری تو خونه سالم تر میمونه

چُم چی بگم🤷

متاسفانه شوهر دوستت اختلال خودشیفتگی همراه با پارانویید شدید داره بشدت آدم خطرناکی هست حتی شک دارم چیزی مصرف می‌کنه شیشه آمفی تامین متادون الکی اینا 

آدم خودشیفته باید جوری ضربه بزنی که نفهمه چون اگر دستت بخونه برنامت خراب می‌کنه (خدا. حقه بارا دنیاس)همه کارهاش با بازی روانی و با آگاهی راه می‌بره 

حالا دوستت باید هر بار کتکش می نه هی شکایت ثبت کنه ولی  متوقف کنه چند بار که شد بره دادخواست طلاق بده بگه امنیت جانی خودم بچم ندارم شکایتهاش میاد بالا بعد می‌تونه حتی طلاق بگیره با بچش بره جدا زندگی کنه مرد مجبور نفقه مهریه بده تازه باید شوهرش زیر نظر بگیره ببینه معتاد چیزی نیست ب ی بهانه بشه ببرتش آزمایشگاه نگه برای چی خیلی خوبه  ضمنا خودشیفته ها از قوی شدن طرف مقابل وحشت دارن چون با تحقیر دیگران انرژی میگیرن  باید فکر پول پس انداز کردن بالا بردن موفقیت خودش باشه   پیج دکتر زهره نوری عالیه بهت میگه چکار کنی باهاش بتونی بهتر مدارا کنی  

الان پس موندنش تو این زندگی برا چیهحمایت بقیه رو میخواد چیکارمعلومه خودش از پس خودش برمیادمهریه بذار ...

برادرش الان تو پروسه ی طلاقه و زنشو به شدت اذیت کرد

تقریبا بچه هاشو سلاخی کرد تا زنشو اذیت منه دوستمم از آواره شدن بچشه که مونده ولی میشینم کنارش حتی نمیتونم حرف بزنم

ی دختر شاد و پر انرژی  و خندون یه ترکه ی خشک و افسرده شده

برادرش الان تو پروسه ی طلاقه و زنشو به شدت اذیت کردتقریبا بچه هاشو سلاخی کرد تا زنشو اذیت منه دوستمم ...

خدا بهش رحم کنه وای. تو مجردیش با چه کسایی زندگی میکرد؟ برگرده پیش همونا اخه ازین روانی چ پدری میخواد واس بچش درآد 

متاسفانه شوهر دوستت اختلال خودشیفتگی همراه با پارانویید شدید داره بشدت آدم خطرناکی هست حتی شک دارم چ ...

وای دقیق گفتی

ازینکه دیگران تحسینش میکنن متنفره

وقتی مدرسه ی بچش ازش تقدیر تشکر کردن که به عنوان مادر نمونه انتخاب شد شوهرش یک هفته مریض شد

حتی راضی نمیشه بره پیش روانپزشک

دوستم  به شدت با سلیقه،خانوم،آروم،دست پختش بی نظیر،کل فامیل پسره میگفتن حیف این دختر

بخدا دلم براش کبابه اماگره بدی تو زندگیشه

الان پس موندنش تو این زندگی برا چیهحمایت بقیه رو میخواد چیکارمعلومه خودش از پس خودش برمیادمهریه بذار ...

ی چیزی خوبی روانکاو می‌گفت  می‌گفت آدمی نخواد بره پا رفتن نداره بهانه اش داره اول بچه نداشت بعد رفت ب حرف دکتر قرص گذاشت کنار چون خودش دنبال بهانه برای موندن بود  بچه دار شد که الان میگی برو بگه بچم نه عزیزم این آدم متاسفانه الگو رفتاری پدر مادرش در بچگی کرده ملکه ذهنش نمی‌فهمه که زندگی طلاق بهتر از زندگی ب هرقیمتی با هر تنشی انکار درونش اینجوری جا افتاده که اگر مشکل بحث دعوا کتک تحقیر نباشه ی جا کار میلنگه فک نکنم دوستت آدم طلاق باشه دوست عزیز پس ولش کن خودش باید بخواد مثل معتادی خودش میخواد ترک کنه 

ی چیزی خوبی روانکاو می‌گفت می‌گفت آدمی نخواد بره پا رفتن نداره بهانه اش داره اول بچه نداشت بعد رفت ...

شما روانشناسی خوندی؟خیلی خیلی دقیق حرف میزنی🥲

وای دقیق گفتیازینکه دیگران تحسینش میکنن متنفرهوقتی مدرسه ی بچش ازش تقدیر تشکر کردن که به عنوان مادر ...

متاسفانه وقتی تو چرخه خودشیفته ها میفتی خلاصی ازش خیلی سخته اکثرا با بچه پات میخ میکنن نتونی بری ولی بنظرم دوستت نمبخواد بخاطر بچه اش بره فعلا پس ی مدت مجبور مدارا کنه ولی باید سکرت فکر پیشرفت باشه بره سرکار پول جمع کنه یواشکی وقتی وقتش شد بپیچه بره تو خونه هر بحثی می‌کنه فقط نادیده بگیرتش خودشیفته از درون خالی هستن دنبال اینن بهشون توجه کنی بحث کنی انرژیت بگیرن فقط بگو در مقابل بحثهاش حرفی نزنه توضیح نده نخواد ثابت کنه چیزی رو نادیده بگیرتش بخودش برسه اینجور اون روانی میشه البته ممکن مرحله آخر شوهرش بره تو نقش قربانی که ای من ول کردی ای تو آدم بده ای این حرفا ولی حواسش باشه دلش نسوزه براش چون این آدما با آگاهی این بازی ها میکنن انشالله اونم مثل باباش بمیره چون درمون نداره چون حتی طلاق بگیره زهرش بهش می‌ریزه