2777
2789
عنوان

کیا فقط سه تا خواهر هستن و داداش ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما سه تا خواهریم بدون برادر بیشتر از همه شوهرم ذوق میکنه ک برادر زن نداره 😅😅😅

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
بیکاری ها عزیزمم سه تادختر عالیهههه تصمیم باخودته و نظر شخصی خودتون  اما من بودم هرگز اینکار ...

منم همین تصمیمو دارم.فقط یکم حرف اطرافیان ازارم میده.انگار که ترحم میکنن

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

ما چهار تا خواهريم

نه داداش داريم

نه پدر

ولي خب ناراحتي نداره، ديگه تقدير اينطور بوده

سعي ميكنم اصلا بهش فكر نكنم، اخه هر ضعفي يا مساله اي تو خودت ببيني، بهش فكر كني، انگاري موج ميفرستي براي بقيه هم به چشم مياد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

ماهم چند خواهریم فقط. نه .الان خواهرم سرما خورده دو سه روزه خونه منه. منو همسرم نذاشتیم برن .خدایی کدوم داداش اینکارا رو می کنه. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
بیکاری ها عزیزمم سه تادختر عالیهههه تصمیم باخودته و نظر شخصی خودتون  اما من بودم هرگز اینکار ...

امضاتون که دوتا دخمل و یه پسره😊

من عاشققق دخترم اما دوست دارم فقط یدونه باشه تمام عشق و جونمو فداش کنم

محتاجیم به دعا🙏🏻
ما سه تا خواهرم،یعنی عاشق دو تا خواهرم هستم و خداروشکر مثل کوه پشت همیم،الان خودم یه دونه دختر دارم ...

خوش به حالتون .کاش دخترای منم مثل شما همیشه پشت هم باشن

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
ما دوتا خواهر هستیم و داداش هم نداریم واقعا واقعا واقعا خداروشکر میکنم که داداش ندارم نمیدونم مامانم ...

تو که داداش نداری از کجا میدونی بده 

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف 😂😂

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏