rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 924 عنوان پدرشوهرم دارم دیونه میشم 152 بازدید | 9 پست من دوتابچه دارم خرج اینارم به سختی میدم تامنومیبینه میگه چرایه بچه دیگه نمیاری منم حوصله بحث باهاش ندا م اگه بگم قسط ندارم دیگه بچه بیارم دری وری میگه عصابموخراب میکنه براهمین میگم فعلازوده اونم گفت دیگه خشک کردی بچت نمیشه بااینکه ۲۵سالمه انقدعصابم خورده یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃 1404/07/19 | 23:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 924 بعدم من چندماه پیش یخچالم سوخت بااین که اونم باپول خودم خریدم الان یه یخچال کوچیک دارم چندوقته دارم پول جمع میکنم الان پولم رسیدبخرم گفت براچته گفتم چراازواجباته گفت مگه خرابش نمیکنی یبارنشده بگه مبارکه یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 924 پدر شوهرت میگه واقعا؟ ارع پس کی یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 924 وا شوهرت باید جوابشو بده وقتی شوهرم نیست میگه دیگه عصاب برام نزاشته بخدابعدهشت ماه سریه مسعله ی رفتم خونشون عصابموخراب کرد یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 924 چندوقت پیش خونمونوتعمیرکردیم بجای ماشالله گفتن ومبارکه اومدگفت بدردهزارتمن نمیخوره خونتون درصورتی که اون برادرسوهرام هرچی براخونشون انجام میدن خوش حال میشخ ذوقموبراهمه چی کورکرده یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
rozsfed مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 924 عجب خاله زنکیه ،خدا بهت صبر بده اصلایه ادمیه بخداهیچ کس تحملش نداره ازشانس بدم طبقه پایین مامیشینن بخدادوستی رفیقی میادخونم همش استرس دلرم حرفی بهشون نزنه ابروم بره دیگه رددادم یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 7633 وقتی شوهرم نیست میگه دیگه عصاب برام نزاشته بخدابعدهشت ماه سریه مسعله ی رفتم خونشون عصابموخراب کرد صداشو ضبط کن به شوهرت نشون بده