2777
2789
ببین حتی وقتی از اون دو نفر فاصله هم داشت می‌دیدیم بازم پسرا راه رفتن شو نگاه میکنن . یا خیلی تو صور ...

سلیقه اییه دیگه ببین مثلاً من ی نفر دنبال میکنم تو اینستا با دوست پسرش مدام کلیپ میذارن ولی اون دختر به هیچ عنوان ذره ای منو جذب نمیکنه 

کاربر اقام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم . همون دوستتو میگم بکُشیش از ۳۰% ارتقا پیدا میکنی ب ۵۰%😊🙈😂😂😂😂😂

میگم‌همون دوستی که میگم منظورم خودم بود. با دوستام بیرون بودیم دیدم بین سه تامون خیلی منو نگاه میکردن . میخاستم دلیلشو بدونم

‌‌‌

میگم‌همون دوستی که میگم منظورم خودم بود. با دوستام بیرون بودیم دیدم بین سه تامون خیلی منو نگاه میکرد ...

عه .. اگ اینجوریع ک چیزع.. میدونی اصن بیا فداکاری کن و راه رو برای اون دوتا دوستت باز کن. میدونی ازخودگذشتگی چقد خوبع😁

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
عه .. اگ اینجوریع ک چیزع.. میدونی اصن بیا فداکاری کن و راه رو برای اون دوتا دوستت باز کن. میدونی ازخ ...

عجباااااا☹😂

خودکشی که نه ولی خب دیگه میچسبم به کنکور پسرا هم واسه اون دوتا دوستم به کار من نمیان 😁

‌‌‌