2777
2789
عنوان

حقوق یا زمین شناسی⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 84 پست
پس راضی بودن از رشتشون؟

مال چند سال پیشه.الانو نمی دونم.چون الان وضعیت فنی مهندسیا اصلا خوب نیست.بیشتر تحقیق کن.برو سازمان نظام مهندسی سوال کن.و یه خوبی دیگه اینکه زمین شناسی واسه مهاجرت بهتر از حقوقه

همون ابتدا گفتم که آزاد قبول شدم حقوق رو!آزاد مثل سراسری نیستش که میتونی از رشته های دیگه هم انتخاب ...

میدونم اینو منطورم اینه که سختت نیس از زیست و زمین بیای درسهای فلسفی و منطقی و حقوقی بخونی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم اینو منطورم اینه که سختت نیس از زیست و زمین بیای درسهای فلسفی و منطقی و حقوقی بخونی؟

اونم هست خب باید بهش فکر کنم

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
بله خیلی خیلی سخته من آزاد خوندم نه شیمی فیزیک چه ربطی به حقوق داره ؟

نمیدونم من رشته دبیرستانیم تجربی بود 

فکر میکردم این دروس رو هم دارید

هر کدومش که علاقه داری برو 

زمین خوبه مرتبط با رشتت م هست برو استاد دانشگاه یا معلم شو درآمدش و خوبه نهایتا سراغ یه کار دیگه هم میری 

اما حقوق یه دنیای منفاوته آدم خودش رو می طلبه روش خیلی فکر کن !!!

قاضی دادگستری ⚖️

نمیدونم من رشته دبیرستانیم تجربی بود فکر میکردم این دروس رو هم دارید

ببین هر جوری که تو رشته تجربی آدم قَدَر نیازه واسه پزشکی همون اندازه آدم قدر نیازه واسه حقوق ‌. اگه واقعا قصدت اینه حقوق بخونی و یه کاره ای بشی . اگه نه ک خیلیا خوندن مدرک گرفتن گذاشتن کنار 

🖤

ولی من میگم زمین شناسی دولتی، الان کمه کم دانشگاه آزاد رشته حقوق ترمی باید بالای ١٢ تومن بدی، به شدت هم اشباع شده به طوری که از هر خونه حداقل دو نفر حقوق خوندن به لطف همین آزاد و پیام نور، توی رشته های علوم پایه هم بازار کار بستگي به خود فرد داره چون اکثرا درس نخونا ک کنکور چیزی نمیارن به این رشته ها میرن و همونجور هم ادامه میدن فکر میکنن با مدرک خالی لیسانس الان کار ندارم اما شما اگر عملی و خوب یاد بگیری قطعا وارد کار میشی

ولی من میگم زمین شناسی دولتی، الان کمه کم دانشگاه آزاد رشته حقوق ترمی باید بالای ١٢ تومن بدی، به شدت ...

ممنونم عزیزم بله درست میگین❤