مال چند سال پیشه.الانو نمی دونم.چون الان وضعیت فنی مهندسیا اصلا خوب نیست.بیشتر تحقیق کن.برو سازمان نظام مهندسی سوال کن.و یه خوبی دیگه اینکه زمین شناسی واسه مهاجرت بهتر از حقوقه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم من رشته دبیرستانیم تجربی بود فکر میکردم این دروس رو هم دارید
ببین هر جوری که تو رشته تجربی آدم قَدَر نیازه واسه پزشکی همون اندازه آدم قدر نیازه واسه حقوق . اگه واقعا قصدت اینه حقوق بخونی و یه کاره ای بشی . اگه نه ک خیلیا خوندن مدرک گرفتن گذاشتن کنار
ولی من میگم زمین شناسی دولتی، الان کمه کم دانشگاه آزاد رشته حقوق ترمی باید بالای ١٢ تومن بدی، به شدت هم اشباع شده به طوری که از هر خونه حداقل دو نفر حقوق خوندن به لطف همین آزاد و پیام نور، توی رشته های علوم پایه هم بازار کار بستگي به خود فرد داره چون اکثرا درس نخونا ک کنکور چیزی نمیارن به این رشته ها میرن و همونجور هم ادامه میدن فکر میکنن با مدرک خالی لیسانس الان کار ندارم اما شما اگر عملی و خوب یاد بگیری قطعا وارد کار میشی