2777
2789
عنوان

حقوق یا زمین شناسی⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 84 پست
من دوستم زمین شناسی خونده بود بعد عضو نظام مهندسی راه و ساختمان شده بود.و توی پروژه های ساختمانی یا ...

پس راضی بودن از رشتشون؟

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
گلم از چه جهت میگید؟؟؟زمین رشته سختیه واقعا!؟خیلیا میگن دانشگاه سراسری خوبه و فلان آزاد ارزش ندارهول ...

فرض کن الان مدرک زمین رو گرفتی کجا میخوای استخدام بشی 

من همه آگهی استخدامیارو دنبال میکنم خیلی بندرت به چشم خورده 

ولی حقوق همه سازمانها و نهادها ادارجات کلا همه جا میخوان واسه استخدامی درثانی گیریم که استخدامی قبول نشدی خب دستت بازه صدتو بزاری وکالت یا سردفتری قبول بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون از اینکه دیر بازده هست یعنی چی؟؟یعنی برم زمین شناسی صلاحه؟؟

شما میگی بخ زمین اونقد علاقه دارم ک حتی جلوتر از شیمی زدم. چجوری از تجربی میخای بری یکی از رشته های انسانی رو بخونی؟ دیربازده یعنی خیلی طول میکشه تا به درامد برسی اگر ازمونش رو قبول بشی

حقوق رشته ای که تلاش و پشتکار میخواد برای موفقیت و آینده دارهولی زمین آینده ای نداره داخل ایرانپسرخا ...

درسته در ضمن فکر کنم میتونم از طریق حقوق آزمون قضاوت هم بدم درسته؟؟

فرض کن الان مدرک زمین رو گرفتی کجا میخوای استخدام بشی من همه آگهی استخدامیارو دنبال میکنم خیلی بندرت ...

اینم هست

با حقوق میتونم آزمون قضاوت هم بدم؟؟

شما میگی بخ زمین اونقد علاقه دارم ک حتی جلوتر از شیمی زدم. چجوری از تجربی میخای بری یکی از رشته های ...

همون ابتدا گفتم که آزاد قبول شدم حقوق رو!

آزاد مثل سراسری نیستش که میتونی از رشته های دیگه هم انتخاب داشته باشی هزینه میخواد فقط.

حتی دانشگاه سراسری هم رشته های شناور بین سه رشته نظری رو داره...

درسته در ضمن فکر کنم میتونم از طریق حقوق آزمون قضاوت هم بدم درسته؟؟

راجب این موضوع اطلاعی ندارم عزیزم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

خابگاه حدود ۳ ۴ تومن

عزیزم شما آزاد کدوم شهر قبول شدی ؟

شهر خودت نیستی یعنی؟