2777
2789

رفته بودیم بیرون

بعد تو بازار بودیم

داشتم یه چیزی بهش نشون میدادم که اره این قشنگه و اینا

گفت نه من خوشم نمیاد

داشتم حرف میزدم که اره رنگش خوبه و تابحال امتحان کردی و اینا، دیدم راهشو کشید رفت.. که یعنی بیا بریم.. شایدم حتی گفت که بیا بریم

بعد نمیدونم مثلا من با یه صدای نسبتا زیر و کشیییییده یه چیزی گفتم.. حالت اعتراضی ولی نه خشن.. انگار لوس و تعجبی و اینا

گفتم چییییه؟! شاید خیلییییی خیلی کم بلند و جیغ طور هم بود.. البته نه خیلی شدید

حالا نمیدونم دقیق متوجه شدید چجوری یا نه

بعد گفت اره بیرون جلو جمع من فکرنمیکردم که اینطوری باشی گفتم مگه چی گفتم یا چیکار کردم

گفتش خیلی حالت لوس و .... یکم مکث

گفتم خب بگو ادامه بده

گفتش که لوس و بچگانه...

شما که خیلی باوقاری و ....

گفتم بابا همه دخترا اینجوری گاهی ممکنه صحبت کنند بخصوص پیش نزدیکانشون

نمیدونم واقعا چیش عجیب بود؟

شماها اینجوری نیستید؟

لططططفا توهین نکنید خیلی مودبانه نظرتونو بگید

کلا به نظر نمیاد ازت خوشش بیاد

خواسته‌ت که براش مهم نیست، حرف زدنتم رو مخشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره ولی دفعه بعد یادت باشه خواستگار، نامزدت نیست که براش خودتو لوس کنی

اونم از این رفتار جا خورده 

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه همسر من اینجوری نیست 

خواستگار شما رو این موضوع حساس بوده و احتمالا از اینایی هست که تو خیابون صدای خندتون هم بلند بشه میگه باوقار بودنت خط خطی شد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ولش کن به نظرم مرد قهر قهروییه 

بهانشم الکیه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

شوهرم اوایل روی این چیزا خیلی حساس بود

توی نامزدی و عقد و اوایل عروسی 

مثلا میگفت چرا این مدلی توی دندونپزشکی جلوی همه وایسادی

یا مثلا چرا توی کوچه بلند حرف زدی آبروم رفت

ولی بعدش دیگه همش حل شد

خایله خب

چیه؟؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب