2789
عنوان

آبروم بد جوری رفته 🙂🙂🙂

362 بازدید | 46 پست

دوسال پیش پسرداییم اومد بام دوست شد بعدش اومد خواستگاری ب این بهونه باهام رابطه داشت توروخدا سرزنش نکنین خودم میدونم اشتباه کردم عین سگ دارم تاوان پس میدم البته دفعه اول زوری بود بعدش مجبور شدم بهش باج بدم بارها خیانت کرد اذیتم کرد الان ولم کرده رفته بقیه پشت سرم حرف میزنن حتی خودش دارم دق میکنم همه فهمیدن همه به جز پدر خودم چیکار کنم ؟؟💔💔حالم خیلی بده میذونمتاپیکم تکراریع لطفا نترکونین 😔😔

کاربری دست دونفره😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عقد نکرده بودین؟

نه در حد خواستگاری بود

یه بار باهاش رفتم بیرون یک دریاچه بود تا حالا نرفته بودم دیگه یک جورایی به زور باهام رابطه داشت بعدش دیگ مجبور شدم باج بدم بهش 😔

کاربری دست دونفره😃
حالا که همه فهمیدن خودش این موضوع رو گفته ازش شکایت کن

خودش نگفت من به مادرم گفتم اونم رفت ب داییم گفت کمکم همه فهمیدن ولی حالا پشتم حرف میزنه

کاربری دست دونفره😃
اصلا تقصیری نداری مهم نباشه برات،تمام تلاشمو برای آیندت و پیشرفتت بکن و وانمود کن اتفاقی برات نیوفتا ...

حال روحیم خوب نیست 😔💔

کاربری دست دونفره😃

ولش کن اصلا برات مهم نباشه پسرداییته دیگه نامزد حساب میشدین ولی تفاهم نداشتین رف تموم شد

بهش فکر نکن به خودت نگیر بقیم زود از سرشون میپره سرتو بگیر بالا یکم اعتماد بنفس داشته باش آسمون که به زمین نیومده

ولش کن خودتو بچسب و مشغول باش به خودتم برس

خوبی نمیکنیم حداقل حرف بی ربط نزنیم از صدتا خوبی بهتره

چطوری 🥲🥲

اگر آدمی ازت سوال کرد یهو بزن زیر گریه خودتو مظلوم کن بگو تج.اوز کرد و باج گیری یا حتی خواست بره سمت دختری برو به دختره بگو که پسره خرابه و بی آبرو

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

ای بابا امان ازین وصلت های خانوادگی.. میگی سرزنش هم نکنین اخه آدم عاقل طناب دور گردنت برد دریاچه......حالا ولش کن برات تجربه شد.....ازین به بعد بهش پا نده....رو آیندت تمرکز کن....ارتباطت با خدا بیشتر کن برو دنبال هدفات.....