2777
2789
عنوان

خواستگارم حساسه یا شوهرای شمام اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خوشش میاد.. حالا من که همه چیو نگفتمبقیه رفتاراش خوبه

تو باید سیگنال منفیا رو بگیری، که متاسفانه تیز نیستی و نمیگیری

وگرنه قربونت بشم فدات بشم رو همه میگن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه با صدای خنده اوکیه

خب پس رو همین حساس بوده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شوهرم اوایل روی این چیزا خیلی حساس بودتوی نامزدی و عقد و اوایل عروسی مثلا میگفت چرا این مدلی توی دند ...

نه بابا اینجوری نیست

حتی بخندم تو خیابون و اینا

فقط همینو میگه اینجوری این حالتی صحبت کردن خیلی بچگانه ست و اینا 

بچگانه ست؟؟

یعنی چی

یعنی بیشتر امتحانش کن

ببین از این متعصبای خشکه یا ن

آیا ب سلیقه و خواسته هات احترام میذاره یا ن

ببین چ فازیه بعضی از آقایون مدل خانومای خیلی لوند رو نمیپسندن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

نه بابا اینجوری نیستحتی بخندم تو خیابون و اینافقط همینو میگه اینجوری این حالتی صحبت کردن خیلی بچگانه ...

اصلا این بچگانه بودن ب کنار

باهاش داشتی حرف میزدی ول کرده رفته

وسط دعوا هم حرف رفتارشو پیش کشیدی، ترسیده گردن گرفته

حواستو جمع کن این اخلاقش اوکی نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بابا من پرسیدم شوهرای شمام اینجورین یا نههمه اومدن گفتن نه این حوصله نداره نه این فلانه نه اونجوریهج ...

وقتی گفتن نه و فلان 

یعنی همسر های خودشون اینجوری نیستن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب الان ب چیه این اقا دلت خوشه.. هر اخلاق بدی یا رفتار بدی رو ضرب 100 کن بعد ازدواج اینجوری میشه.. از هیچ جیز سرسری نگذر.. الان اینجوریه بعد ازدواج چطوریه خدا رحم کنه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷