2789
عنوان

آبروم بد جوری رفته 🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 46 پست

گذشته درگذشته درگذشت تامام بفکر خودت باش بخودت برس اولویت باش تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو بهش فکر نکن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شکایت کن از پسرداییت

حتی اگه به نتیجه نرسه

بلکه حساب کار بیاد دستش

حالا که میگی همه فهمیدن و پشت سرت حرف میزنن

دیگه از چی بترسی

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

شکایت کن از پسرداییتحتی اگه به نتیجه نرسهبلکه حساب کار بیاد دستشحالا که میگی همه فهمیدن و پشت سرت حر ...

مامانم اجازه نمیده 🥲🥲بابام میفهمه

کاربری دست دونفره😃
آبروت پیش خدا نره...بنده اش کیلو چند...زندگیت از نو شروع کن...هیچ انسانی ارزش غصه خوردن نداره....گذش ...

نمیتونم ببینم راست راست میچرخه عیچیش نمیشه 💔

کاربری دست دونفره😃
مامانم اجازه نمیده 🥲🥲بابام میفهمه

بزار بابات بفهمه ورگنه اینطوری پسره هر سری میاد ازت باج میگیره

خودت بگو بهش

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨. فراموش نکن آن قوم زبان عرب با ایران چه ها که نکردند. ۱. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد داد بجای واق سگ بگویم پارس که نام وطنمان است. 2.ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد بگویم آخر شاهنامه خوش است چون در آخر شاهنامه از عرب شکست میخوریم. ۳. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما آموخت که به جای خوراک بگویم غذا که ادرار شتر است. \\ و ده ها هزار مثال دیگر. وقتی که خود هویت داریم هویت بیگانه به چه کار آید ؟

نمیتونم ببینم راست راست میچرخه عیچیش نمیشه 💔

شکایت کن ازش یعنی چی آخه

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨. فراموش نکن آن قوم زبان عرب با ایران چه ها که نکردند. ۱. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد داد بجای واق سگ بگویم پارس که نام وطنمان است. 2.ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد بگویم آخر شاهنامه خوش است چون در آخر شاهنامه از عرب شکست میخوریم. ۳. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما آموخت که به جای خوراک بگویم غذا که ادرار شتر است. \\ و ده ها هزار مثال دیگر. وقتی که خود هویت داریم هویت بیگانه به چه کار آید ؟

من دو را دور یکی رو میشناسم که همینجوری شده بود البته پسره اینقدر فامیل نزدیک نبود، دختره اینقدررررر بی آبرو شده بود که اول پسره رو کشت بعدم خودش رو

فمنیست رادیکال من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

زندگیتو بکن از خدا طلب ابرو بکن مردم یادشون میره و جوری وانمود کن یعنی پسره داره چرررت میگه یا مامان ...

همه فهمیدن دیگه نمیشه وانمود کرد 😔

کاربری دست دونفره😃
شکایت کن ازش یعنی چی آخه

چطوری شکایت کنم ؟؟پیام اینارو پاک کردم فقط یه شات دارم توش گفته تو رضایت نداشتی تازه اشاره هم نکرده ب موضوع

کاربری دست دونفره😃