الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️
چند قاشق روغن کرچک بخورم بد مزه س شما امتحان کردین
یه قاشق غذاخوری بریز تو اب اره ولی شاید بعد دوساعت اینا اثر کنه
شیلنگ و جوری بگیری تا اب وارد مقعدت بشه ترجیحا اب گرم ولی اول راههای دیگه رو امتحان کن