یه موردم اینکه سعی کنید زیاد چیزی سیو نکنید حالا در هر زمینه ای خواسته ها و علاقه هاتون اهدافتون رویا هاتون و....
کم سیو کنید
حالا میخواد مطلب مشاوره ای باشه کلیپ طنز باشه آشپزی خیاطی آرایشگری ورزشی ماشین لباس مد یا هر چیز دیگه ای
این سیو کردنای بیخود احساس میکنم مضره مثل نگهداری چیزای بیخود تو اتاق و خونه
حالا شاید این چیزی که برا من فقط در حد احساسه بقیه کشفش کردن دلیل علمی هم آوردن منتهی من در جریان نیستم😂
نمیگم اصلا سیو نکنید مثلا یه چیزی دیگه خیلی خوبه واقعا عالیه و سیو کردن داره اون اشکال نداره ولی دیگه هر چیزی رو سیو نکنید
مثلا اون زمینه ای که علاقه دارید حداقل نصف چیزایی که میبیند رو سیو میکنید خب چه کاریه؟
(منظورم سیو کردن های بی فایده هست، نه دیدنشون)
سیو کردن چیزایی که هیچ وقت قرار نیست بخریم، سیو کردن کلیپ های اشپزی که هیچ وقت قرار نیست درست کنیم، و کلا سیو کردن چیزایی که هیچ وقت دیگه قرار نیست اونارو ببینیم😂اگه یه وقت پول و موقعیت و حوصله و وقت داشته باشیم برا چیزایی که سیو کردیم، اصلا یاد سیو هامون نمیفتیم میریم جدید میبینیم😂
اگه مشاوره ایه خب باید چند بار بخونید یاد بگیرید مگر دیگه خیلی جذاب باشه که سیو کنید من خودم زیاد سیو میکردم ولی الان دیگه نظرم اینه که در صورتی سیو شه که مثلا دقیقا همون ضربه ای هست که شما خوردین یا راه حل مشکل شما یا فکر میکردی چیز عادیه الان فهمیدی اختلاله یه چیز خیلی خیلی خاص
یا مثلا کلیپ طنز بعضیاشون اینطورین که هربار ببینیم بازم میخندیم اینا عیب نداره
یا مثلا آشپزی من خودم قبلا خیلی سیو میکردم حالا موادشونم نداشتم درست کنما😐😂هنوووزم خیلیاشونو درست نکردم ولی سیو میکردم
یا مثلا کلی کلیپ ارایشی اینارو باید چند بار ببینید و تمرین کنید نه که فقط سیو کنید
یا مثلا لباااااس😂هایی که وقت سیو میشن و نمیتونیم بخریم!
اگه چند وقت دیگه میتونی بخری سیو کن ولی وقتی فقط میبینی و سیو میکنی و نمیتونی بخری اصلا باید نگاه کردنم کنار بزاری بری سمت بالا بردن عزت نفس وووو😂
خوشگلا من نمیگم سیو نکنید میگم بیخود و زیادی سیو نکنید...
در ازای هر سیو کردن یه کم تلاش هم کنید مثلا هرچی سیو کردین واقعا بعدا برید ببینید بخونید یاد بگیرید یا هرچی
و وقتی پول داشته باشیم پیدا کردن لباسی که میخوایم و خرید مواد غذایی برا درست کردن یه غذای عجق وجق وووو اصلا کاری نداره پس به جای وقت تلف کردن باید سعی کنیم بهشون برسیم البته که دیدنشون هم خیلیم خوبه