2777
2789

باردارم

ناراحتم از دست شوهرم،خونوادم و خونواده شوهرم....

مجبورم تو این زندگی بمونم برا دلخوشی خودم بچه آوردم خونواده شوهرم فوق العاده اذیتم کردن شوهرم بد نیس ولی مدام میگه باید بیای بریم خونه مامانم ؛نمی‌فهمه درونم پر از خشم نسبت به خونوادش

خونواده خودمم که داغون ،یبار نشد ازم حمایت کنن فقط خون به جیگرم کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخشید شما بعد چند روز تاخیر آزمایش دادید یا بی بی چک زدید ؟

من به آزمایش نرسید مستقیم تو سونو دیدم نمی‌دونستم نی نی دارم ،خدا رحم کرد نوبت لیزرم کنسل شد همون هفته قبلی ک برم سونو

باردارمناراحتم از دست شوهرم،خونوادم و خونواده شوهرم....مجبورم تو این زندگی بمونم برا دلخوشی خودم بچه ...

الان وقتش که شوهرت پشت باش من خودم با هیچکس سازگاری ندارم تو این بارداری 🥲

من به آزمایش نرسید مستقیم تو سونو دیدم نمی‌دونستم نی نی دارم ،خدا رحم کرد نوبت لیزرم کنسل شد همون هف ...

عزیزم من ۱۰ روزه تاخیر دارم 🥺

امروز بی بی چک زدم ؛ از استرس بی بی چک تو دستام می‌لرزید 😔

منفی بود بعد ازیکی دو ساعت دیدم هاله صورتی کمرنگ انداخته!

🥺🥺🥺🥺

آخه بعد ده روز اگه چیزی باشه سریع نشون میده 

پس مشکلم کجاست ؟

خداروشکر عزیزم خداروشکرررررر

ایشالا سالم و سلامت یه بچه شیرین زبون کنارت داشته باشی 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

عزیزم من ۱۰ روزه تاخیر دارم 🥺امروز بی بی چک زدم ؛ از استرس بی بی چک تو دستام می‌لرزید 😔منفی بود بع ...

نگا از من بهت نصیحت کلا دیگ بی بی چک نخر ، به خودت قول بده دستت بهش نخوره، رها کن بدنت رو آرامش داشته باش استرس نداشته باش ببین چطوری باردار بشی ، تنها راهش همینه ، پلی کیستیک نداری؟

نگا از من بهت نصیحت کلا دیگ بی بی چک نخر ، به خودت قول بده دستت بهش نخوره، رها کن بدنت رو آرامش داشت ...

نه والا

خیلی نگرانم اولین بارمه عقب انداختم 

قصد بارداری ندارم 

دیشب مردمممممم تا صبح بشه من بی بی چک بزنم 

گریه میکردم که اگه چیزی باشه من چیکار کنم 😭😭😭😭

شوهرم هنوز مسئولیت قبول نکرده مثل بچه ها هرچی رو به هرکی میگه 

و  انگار اولویتش من و خونش نیست 🙂

خانوادش هم که قشنگ ترین محبتی که به بچه میکنن اینه که بهش بگن دیوث

🤦🏻‍♀️

ظلم به خودم و اصالت و فرهنگی هست که من دارم اگه بچه بیارم مادر پدر من تحصیل کرده ان اما همسرم نه و خیلی فحش میدن دلم نمی‌خواد بچم تو اون خونه پاشو بزاره

نه والاخیلی نگرانم اولین بارمه عقب انداختم قصد بارداری ندارم دیشب مردمممممم تا صبح بشه من بی بی چک ب ...

پس نی نی نمی‌خوای فعلا... بچه ها موقعی نمیان که ما می‌خوایم موقعی میان ک نیاز بهشون داریم خدا تشخیص میده کی میاد، 

تغییر فصل تو چرخه قائدگی تاثیر داره، مراعات من دارو خاصی نخور بدنت رها کن پریود بشی ، اگ بچه دوست داری از الان رو اخلاق شوهرت کار کن

پس نی نی نمی‌خوای فعلا... بچه ها موقعی نمیان که ما می‌خوایم موقعی میان ک نیاز بهشون داریم خدا تشخیص ...

هر موقع بچه میبینم میگم کاش خدا یدونه مثل تورو بهم بده! 

شوهرمم یا سرکاره یا خونه هم باشه خوابه 😪

انقد خلوته خونم بیای افسرده میشی 

میترسم واقعا ..

رفیق باز بچه ننه س؟

رفیق باز نه زیاد 

نه بخاطر مادرش دو بار افسردگی تجربه کردم و در حدی که قلبم درد میکرد و سر خورد ۳ تا قرص قلب خوردم ( خیلی درد بدی بود نفسم بالا نمیومد و قلبم درددد میکرد )

دکتر بعدا فهمید داد کشید گفت تو چرا سر خود اینکار کردی ببین چه کار خوبی کردی تو زندگیت که الان سالمی و زنده

وابستگی افراطی داره و از اوناس که فک میکنه دزد پسرشم 

هیییی بخدا الان که تایپ هم میکنم بغضم میگیره با ۲۱ سال شبیه ۴۰ ساله ها شدم