2777
2789
اگر هست که بگم اول ازدواجته گلم عجله نکن برا قضاوت ، با محبت آرامش میاد طرفت لحظه شماری می‌کنه بیاد ...

از مجردی مامان جونش ناز و نوازش کردتش و عین بچه ها با نازهای ایشون به خواب میرن شوهرم 

الان هم صبح تا ظهر سرکار ؛ ناهار میاد خونه تا ۹ خوابه بعدشم شام و گوشی ! 

پنجشنبه هم ناهار نخورده از ذوق مادرش بدو بدو می‌کنه که آخر هفته پیش اونا باشه 

مامانش یه خبر از من نمیگیره چند روز پیش زنگ زده میگه تو که خبرنمیگیری ببینی من مردم یا زندم ( شوهرم جواب تلفن شو نداده بود زنگ زده بود به من ببینه پسرش کجاست )

بعد خواستم بگم بهش والا تو که بخاطر من زنگ نزدی واس خاطر پسرت زنگ زدی جالبه وقتی فهمید پسرش کجاست سریع هم قطع کرد 😒😪

کاش میگفتم 😭😂😂

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

از مجردی مامان جونش ناز و نوازش کردتش و عین بچه ها با نازهای ایشون به خواب میرن شوهرم الان هم صبح تا ...

وابستگی افراطی داره همین از همه بدتره ، ببین راه داره اینم محبت کن بهش باهاش مهربونه باش ، چیزا که دوست داره رو بهش بده حتی احترام به اون مامان عجیب غریبش، خیلی خودتو فرشته نشون بده اون به این نتیجه می‌رسه این از مامانم هم بهتره که... پس بیشتر میاد سمت خودت زندگیت شیرین میشه ، تازه هم عروسی کردین ممکنه این داستان میگم چند سالی طول بکشه ولی عمری تو آرامش زندگی می‌کنی، اعتراض اصلا نکن با مادرش هم خوب باش هم جلوش هم پشت سرش ،تست کن نتیجه رو مییبنی ،میشی اولویت اول شوهرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.