2777
2789

طفلکم ساکته کسی نیس باهاش بازی کنه گاهی میره با بچه هاش بازی میکنه.شما باشید چه رفتاری میکنین

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با زنداداشته . مهدکودک که نیست . حریم خونه خودشه .وقتی دعوت نکرده نفرست بزار غرور و عزتت بالا باش ...

بچه که اینا رو نمیفهمه.من چقدر تو خونه زندانیش کنم.البته حق هم میدم حریم خودشه میخاد آرامش داشته باشه.البته زمانی دخترشو خودم بزرگ کردم چون شاغل بود

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

طفلکت هر چقدر هم ساکت باشه دلیل نمیشه بدون دعوت  و هماهنگی بره خونه کسی حتی اکه خونه داییش،باشه ...

خودت تو خونه باهاش بازی کن ببرش ،پارک و خانه بازی و...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
بچه که اینا رو نمیفهمه.من چقدر تو خونه زندانیش کنم.البته حق هم میدم حریم خودشه میخاد آرامش داشته باش ...

بچه رو تربیت میکنن که بفهمه . خودت موظفی سرگرمیش پر کنی 

خب اون موقع اوکی کمک کردی ولی نباید انتظار داشته باشی الان بچت نگهداره چون قراری بینتون نبوده

حق داره، مردم اعصاب بچه خودشونو ندارن

جور همبازی نداشتن بچه شما رو که بقیه نباید بکشن 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
بچه که اینا رو نمیفهمه.من چقدر تو خونه زندانیش کنم.البته حق هم میدم حریم خودشه میخاد آرامش داشته باش ...

کار شما بد بود بچه رو فرستادی خونه کسی که بچه ی خودش رو زحمت نکشیده بزرگ کنه،میاد بچه ی شما رو نگه داره