2777
2789

من بچم دوسال و نیمه،بعد وقتی میبریم ،از صبح باشه تا شبم سیر نمیشه نمیاد خونمون‌چیکار کنم

خیلی نزدیکیم خونمون‌چسبیده بهم

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

منم همین بود ولی وقتی میرن میگم یکساعت اونجا باش بعد بیا یامثلا بیشتر دقیق تایمی میگم میان عادت کردن ولی دختر هشت سال ودومی چهارساله اوایل اولی تنهابود صب تاشب اونجابود کلی بدبختی داشتم تایادگرفت

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین بود ولی وقتی میرن میگم یکساعت اونجا باش بعد بیا یامثلا بیشتر دقیق تایمی میگم میان عادت کردن ...

ب اینم‌میگم وقتی میام دنبالت یا بابا اومد بیا،این‌میره میچسبه به مادرشوهرم ک بزنشون برن نمیرم😅

ب اینم‌میگم وقتی میام دنبالت یا بابا اومد بیا،این‌میره میچسبه به مادرشوهرم ک بزنشون برن نمیرم😅

هنوز کوچکه بزرگتربشه میاد میگم دخترمن تا مدرسه ای شد درست شد 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
راهش نرفتنه

خب نمیریم نمیریم ،فکرشو بکن یکماهم شده مادرشوهرم رفته مسافرت،بچم مونده با من،ولی وقتی میاد وقتی میبینتش میپره بغلشو،بعد یکی دو ساعت دیگ‌نمساد ،اصلا درک نمیکنم 

هنوز کوچکه بزرگتربشه میاد میگم دخترمن تا مدرسه ای شد درست شد

من تا مدرسه ای بشه میرم ازینجا😂

الان مهمه واسم🥲همش غصه میخورم،تا میبینه اونارو به حرفم گوش نمیده،انگار اون‌میشه والدش

دختر منم اونجا خیلی بهش خوش میگذره، با وعده بستنی قبول میکنه بیایم خونه

چند وقتشه

من با هرچی دوست داره میگم گول نمیخوره اصلا

دیگ میزنم زیر بغلم با جیغ فراوان‌میارم نیم ساعت جیغ میکشه گریه میکنه ساکت‌میشه

چون اونا آزاد میزارن دوسدارن برن

اینجام ازاده بخدا🥲هرکااااار بخاد میکنه

فکر کنم بخاطر داداششه که فراریه،۳ ماهه ی بچه اومده تو زندگیمون،شاید ازونجا داره تامین میکنه‌محبتو،ولی من در حد توانم باهاش بازی میکنم🙂😪