2777
2789
عنوان

بچه های شمام میرن خونه مادرشوهرتون‌نمیان

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 41 پست
من تا مدرسه ای بشه میرم ازینجا😂الان مهمه واسم🥲همش غصه میخورم،تا میبینه اونارو به حرفم گوش نمیده،ان ...

همه بچها همینن دوست دارن خونه پدربزرگ مادربزرگ باشن نمیشه کاریشون کرد 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب اینم‌میگم وقتی میام دنبالت یا بابا اومد بیا،این‌میره میچسبه به مادرشوهرم ک بزنشون برن نمیرم😅

بلههه پنج شنبه ساعت 3 شب اومدیم اونم با گریه که من بازی نکردم 

البته فقط اونجا نیستااا کلا هر جاخوش بگذره نمیخواد بیاد خونه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الهیببینید چی رو خیلی دوستداره، با اون شاید ترغیب شد. آخر شبا که بچه از بازی خسته هست بیارید خونه شا ...

همون ساعت ۱۲ ۱ میرم دنبالش نمیاد😂

فعلا ۵ روزه نبردیم

دیگ‌گفتم بیان سر بزنن برن دلتنگ شدن

باز اونا اومدنی یجوری تو خونه سرگرمش میکنم که اونا برن

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

بلههه پنج شنبه ساعت 3 شب اومدیم اونم با گریه که من بازی نکردم البته فقط اونجا نیستااا کلا هر جاخوش ب ...

دقیقا😂😂چرا اینشکلین😂کاش یکی بگه فلان سنش تموم‌میشه این‌کارش من راحت شه خیالم

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

همون ساعت ۱۲ ۱ میرم دنبالش نمیاد😂فعلا ۵ روزه نبردیمدیگ‌گفتم بیان سر بزنن برن دلتنگ شدنباز اونا اومد ...

ای جان

من این مشکل سر پارک رفتن با دخترم دارم

اوایل با گریه میاوردیم خونه

الان خداروشکر  بعد دوساعت بازی با خوراکی راضی میشه 

دقیقا😂😂چرا اینشکلین😂کاش یکی بگه فلان سنش تموم‌میشه این‌کارش من راحت شه خیالم

سر همین مسئله که نمبخواست بیاد چون دوستاش اونجا بودن و بازی میکردن پسرم با عصبانیت گفت بابا من نمیام و من خیلی ناراحت شدم اومدیم خونه دعواش کردم حق نداری سر بابات داد بزنی تکرار بشه منم باهات بدرفتاری میکنم 

دخترمم مخاطب قرار دادم امروز دخترم رفته به مامانم گفته دخترت منو دعوا میکنه ناراحتم میکنه 😐

نه تمومی نداره مشکل اینه بچه ها هم بازی ندارن وقتی یکی دوتا هم بازی پیدا میشه غنیمت میدونن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم