2777
2789
عنوان

چکارکنم خانواده ام کمتربیان خونه ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2300 بازدید | 106 پست
متوجه نشدم یعنی چی ؟

میگم مگر تو قبلاً با شوهرت اختلاف خورده بودی که اگر سرد جواب بدی سریع میگن با شوهرت بحث شده ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایتانه ندارم

حیف .عیب نداره ..سایت هم داره برات می‌فرستم اما کاش اینا داشتی خیلی بهتر بود 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

حق داری .اینا هنوز باور نکردنی تو متاهلی و بچه دار .فکر کنم گیر والدین کنترل گر افتادی .اینا داری کا ...

میدونی زیادی بیکارن سربه سرهم میزارن مسکلاتشون روبرامن ورق میزنن یعنی تادوسال پیش حس میکنم عقل وشعورشون بیشتربودش بعضی هاروبه سن بالامیرن شبیه بچه هاکم عقل میشن

میگم مگر تو قبلاً با شوهرت اختلاف خورده بودی که اگر سرد جواب بدی سریع میگن با شوهرت بحث شده ؟

نه من کلایه بارقهرکردم اونم چون هی شوهرم میکفت خب بروخونه بابات کی جلوتوگرفته گفتم نگومیرم هاااگفت برومنم رفتم قهرکردم چون جندبارتکرارکرده بودش کلا قبل اون هم میگفتن من زیادمشکل توزندگیم داشتم ولی خیلی کم خیلی کم پیش اومده بگم 

حیف .عیب نداره ..سایت هم داره برات می‌فرستم اما کاش اینا داشتی خیلی بهتر بود

zil.ink/hamsarekhoob

.hamsarekhoob.com

میدونی زیادی بیکارن سربه سرهم میزارن مسکلاتشون روبرامن ورق میزنن یعنی تادوسال پیش حس میکنم عقل وشعور ...

هووففف ...حق داری درسته 

نه من کلایه بارقهرکردم اونم چون هی شوهرم میکفت خب بروخونه بابات کی جلوتوگرفته گفتم نگومیرم هاااگفت ب ...

احتمالا همین داستان باعث شده فکر کنن هنوز مشکل داری و با کنترل کردن تو می‌خوان خیالشون راحت بشه که سالم و سلامتی 

احتمالا همین داستان باعث شده فکر کنن هنوز مشکل داری و با کنترل کردن تو می‌خوان خیالشون راحت بشه که س ...

نه فک نکنم میدونن شوهرن ازلحااخلاقی خوبه خداروشکرول یخب کلا وقتی عصبانی بشه اینجوری جومیگیرش بعدش پشیمون میشه سراون قضیه هم منم زیاده روی کردم

کاش میشد براشون یه سرگرمی پیدا کنی .مثلا دورهمی یا پیاده روی دسته جمعی .نماز جماعت و... حس میکنم خیلی بیکارن واسه همون کار روز و شبشون شده چک کردن تو.‌.خودت هم سعی کن روزی یه بار باهاشون تماس بگیر و اگه دیگه زنگ زدن جواب نده (البته گناه دارن🫠)ولی خب چاره ای نیس باید کم کم از این عادت بیوفتن

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

مرسی عزیزدلم

خواهش عزیزم 

من بلدنیستم درخواست قبول کنم بزارببینم میتونم چشم اگرنتونستن همینجابپرس جواب میدم

عزیزم تو خصوصی بهتون پیام دادم دیدی جوابمو بده

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
وقتی خونه ی مادرشوهرت بودی میگفتی مهمونی دیگه

اره منم نفهمیدم که چی پاشده رفته خب معلومه ادم زبون نداشته باشه تو سرشم بزنن حقشه نمیگم باید بی ادب بود ولی باید ادم با خودش و بقیه صادق باشه که چی روم نمیشه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏