الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی گفتم اتفاقا بعضی وقتهامیگه شوهرتوبی عرضه است میدونه شوهرمن عالم وادم ومیخوره یامیگه نیمتونه جلو ...
یه قهر طوفانی راه بنداز و به مدت به آرامش بری
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
وای اصلا روم نمیشه من خیلی سعی میکنم احترامشون رونگه دارم ولی میگم دوبارگفتم خب مااینجاییم ولی انگار ...
دختر مرگ به بار شیون به بار .بالاخره باید بدونن دخترشون به زندگی مستقل از خونه ی پدری داره .دیگه حق ندارند کنترلش کنن
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
دقیقاا به قول الان اینجابودن صبح ساعت ۸ونیم زنگ میزنن بچه هاخوبن بچه هامددسه ان ناهارچی داری کارهاتو ...
سوالاشونو با سوال جواب بده .گوشیتو جواب نده چندین ساعت تا ییاد بگیرن کله صبح زنگ نزنن .کاری کن بشه همون روزی ۳وعذه سر ساعت مشخص .گوشیتو سایلنت کن .بگو حموم بودم .جارو برقی روشن بود خوابیده بودم هزار بهونه بیار
وای نمیشه که اصلاااا میدونی نمیشه همه چی روموبه موبگه اوقتدرتوسایت ازخودنوخانواده ام کفتن فرداشناسای ...
نیه سوال تو با شوهرت اختلاف خورده بودی که اینا هر سری زنگ میزنم میپرسن؟
متاسفانه بدترازقبل شدن یعنی این دوساله اخیرخیلی شدیدشده رفتوامدشون خیلی سختمه وگرنه گفتم یکسری بی اط ...
هووف
هی هی تاساعت انلاین بودن منوتوروبیکا چک میکردن جواب نمیدادم کلا همه جارواخرین بازیداخیراکردم.ولی اون ...
حق داری .اینا هنوز باور نکردنی تو متاهلی و بچه دار .فکر کنم گیر والدین کنترل گر افتادی .اینا داری کانال برات بفرستم برای همچین مواقعی ؟