2777
2789
عنوان

چکارکنم خانواده ام کمتربیان خونه ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2300 بازدید | 106 پست
منم تقریبا شرایطم مثل تو هست یه وقتایی هم صدام در میاد سریع گریه میفتن تا یه ماه عذاب وجدان خفم می‌ک ...

مامان بابای من خیلی پشیمونن بچه کم اوردن این داداش کویچکه روهم میگم به سرپرستی گرفتن پشیمونن چرادخترنیاوردن

مامان بابای من خیلی پشیمونن بچه کم اوردن این داداش کویچکه روهم میگم به سرپرستی گرفتن پشیمونن چرادختر ...

البته خیلی میخوانش ها ولی خشکه خشک بخصوص میدونه بچه خودشون نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم یه برادردارم شهردیگه است دورترپیش اون ماهب یکبارمیرن یه برادرخونده ۱۳ ۱۴ساله هم دارم

ببخشید میپرسم اون داداشتون که از پروشگاه اوردن رو مثله برادر اصلیتون دوس دارین 

عزیزم سوال زیاد دارم در موردش میشه در خواستمو قبول کنی واجبه 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
خیلی گفتم اتفاقا بعضی وقتهامیگه شوهرتوبی عرضه است میدونه شوهرمن عالم وادم ومیخوره یامیگه نیمتونه جلو ...

یه قهر طوفانی راه بنداز و به مدت به آرامش بری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

وای اصلا روم نمیشه من خیلی سعی میکنم احترامشون رونگه دارم ولی میگم دوبارگفتم خب مااینجاییم ولی انگار ...

دختر مرگ به بار شیون به بار .بالاخره باید بدونن دخترشون به زندگی مستقل از خونه ی پدری داره .دیگه حق ندارند کنترلش کنن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دقیقاا به قول الان اینجابودن صبح ساعت ۸ونیم زنگ میزنن بچه هاخوبن بچه هامددسه ان ناهارچی داری کارهاتو ...

سوالاشونو با سوال جواب بده .گوشیتو جواب نده چندین ساعت تا ییاد بگیرن کله صبح زنگ نزنن .کاری کن بشه همون روزی ۳وعذه سر ساعت مشخص .گوشیتو سایلنت کن .بگو حموم بودم .جارو برقی روشن بود خوابیده بودم هزار بهونه بیار 

ببخشید میپرسم اون داداشتون که از پروشگاه اوردن رو مثله برادر اصلیتون دوس دارین عزیزم سوال زیاد دارم ...

سلام من شایدنه بگم‌مثله داداش خودم‌یمخوامش چون وقتی اونده درگیره بچه های خودم بودم ولی پدرمادرمخب قطعاخیلی میخوانش امااگردخترمیاوردن بیشترهواشونوداشتش 

یه قهر طوفانی راه بنداز و به مدت به آرامش بری

وای نمیشه که اصلاااا میدونی نمیشه همه چی روموبه موبگه اوقتدرتوسایت ازخودنوخانواده ام کفتن فرداشناسایی میشم .ولی اونقدرپیچیده است شرایط نمیشه قهرکنم بعدشم پدرومادرمن دیگه نیخوامشون هرجقدربرای بقیه بدباشن

ببخشید میپرسم اون داداشتون که از پروشگاه اوردن رو مثله برادر اصلیتون دوس دارین عزیزم سوال زیاد دارم ...

من بلدنیستم درخواست قبول کنم بزارببینم میتونم چشم اگرنتونستن همینجابپرس جواب میدم

دختر مرگ به بار شیون به بار .بالاخره باید بدونن دخترشون به زندگی مستقل از خونه ی پدری داره .دیگه حق ...

متاسفانه بدترازقبل شدن یعنی این دوساله اخیرخیلی شدیدشده رفتوامدشون خیلی سختمه وگرنه گفتم یکسری بی اطلاع نیاین چندشب زنگ میزدن قبلش دیگه تموم زنگ نزدن یامثلا بابام خیلی زنگ ینزدش مانانموگفتم شوهرم که نیس دم به دقیقه زنگ میزنه بگوکمترزنگ بزنه بابام دیگه روزی ۱یادوبار زنگ میزنه ولی مامانم باز صبح زودساعت ۸صبح به بعدمثلا

سوالاشونو با سوال جواب بده .گوشیتو جواب نده چندین ساعت تا ییاد بگیرن کله صبح زنگ نزنن .کاری کن بشه ه ...

هی هی تاساعت انلاین بودن منوتوروبیکا چک میکردن جواب نمیدادم کلا همه جارواخرین بازیداخیراکردم.ولی اونقدرزنگ یمزنن یاجواب ندم پیام میدن بایدهرجورشده بگم حداقل یکی دوماه احت بزارنم دیگه نمیشکم هنوخونه ام بوسیگارمیده اسرشب

وای نمیشه که اصلاااا میدونی نمیشه همه چی روموبه موبگه اوقتدرتوسایت ازخودنوخانواده ام کفتن فرداشناسای ...

نیه سوال تو با شوهرت اختلاف خورده بودی  که اینا هر سری زنگ میزنم میپرسن؟

متاسفانه بدترازقبل شدن یعنی این دوساله اخیرخیلی شدیدشده رفتوامدشون خیلی سختمه وگرنه گفتم یکسری بی اط ...

هووف

هی هی تاساعت انلاین بودن منوتوروبیکا چک میکردن جواب نمیدادم کلا همه جارواخرین بازیداخیراکردم.ولی اون ...

حق داری .اینا هنوز باور نکردنی تو متاهلی و بچه دار .فکر کنم گیر والدین کنترل گر افتادی .اینا داری کانال برات بفرستم برای همچین مواقعی ؟