2777
2789

از ظهر که از مدرسه بیاد هزار بگی درس بخون،،،،نخونه 

آخرم بزاره اخرشب،،، اونم با دعوا و زور و  گریه بخواد بخونه نصفه نیمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید گذاشت به حال خودش با دعوا بیشتر از درس زده میشه و اینکه ابتدایی کوچک ترین اهمیتی نداره همینکه مفاهیم اصلی رو یاد بگیره کافیه انقد سخت نگیرید 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

استارتر تاحالا شده بیخیال شی نخونه بعد صبح بره معلمش دعواش کنه یا نتیجه امتحانش بد شه خودش متوجه شه باید بخونه؟

اگه شده و دیگه برای مهم نیست باید راه های دیگه رو امتحان کنی. با دعوا و درس خوندن اینجوری اصلا فایده نداره چون یاد نمیگیره

ریاضی مهمه

همون ریاضی هم چیزای اصلی رو یاد بگیره کافیه من ابتدایی یه بارم مثل بچه آدم درس نخوندم ولی نه سال های بعدش کمبودی احساس کردن نه درسم افت کرد از همه اونایی هم که خودشونو کشتن و درس خوندن درسم بهتره 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

استارتر تاحالا شده بیخیال شی نخونه بعد صبح بره معلمش دعواش کنه یا نتیجه امتحانش بد شه خودش متوجه شه ...

امتحان کردم خودم ضرر کردم!!!! 

تا دو سه هفته رفته،،، عادت هم کرده به تنبلی 

معلم هم دیگه کار به کارش نداره 

فوقش زنگ بزنه بهم بگه دخترت تکالیف نمینویسه و درس نمیخونه،،، من چیکار کنم!!! 

معلم هاش همه بیخیییییال 

البته حق هم داره خب چیکار کنه 

حتی بهش گفتم دعواش کن 

میگه من حق ندارم نمیتونم دعوا کنم 

استارتر تاحالا شده بیخیال شی نخونه بعد صبح بره معلمش دعواش کنه یا نتیجه امتحانش بد شه خودش متوجه شه ...

یاد میگیره بخونه!!! 

مشکلم این نیست که یاد نمیگیره 

نمیخونه این بچه!! 

از صبح تکالیفش رو میزاره ساعت ده شب نصفه نیمه میخونه و مینویسه

یاد میگیره بخونه!!! مشکلم این نیست که یاد نمیگیره نمیخونه این بچه!! از صبح تکالیفش رو میزاره ساعت ده ...

چی بگم والا گفتم شاید از معلمش حساب ببره که میگی نمیبره. اگه میتونه خودشو برسونه و بلده بیخیال. بزار همون اخر شب بنویسه فقط بنویسه

به نظرم ببین استعدادش توی چیه؟اونو شکوفا کن.واینکه تشویقی بزارین.از چیزای کوچیک که دوست داره.هنری که دوست داره بزار یاد بگیره همه که دکترو مهندس نمیشن جامعه به افراد ماهروهنرمندهم نیاز داره.کافیه دیپلم بگیره که نگن بیسواده.موسیقی نقاشی ورزش هرچیزی که داره.پیش مشاور ببر تست های استعدادیابی میدن