zee1234 مدیر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 6870 عنوان حس ششمی بیااااا لطفااااا | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 96 پست ازم چیزی حدس بزن به امید رسیدن به دو تا 1404/07/19 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی04 عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 193 خواهش عزیزم،حس میکنم بهم میرسید یه اختلاف کوچیکی هم شاید به وجود بیادیه مدت بعد احتمالا دائمی میکنن عزیزم مال منم میگی؟حسن نسبت به این رفتاراش چیه؟ کلا در موردش چه حسی میگیری؟
سانیا۱۳۶۳ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 3787 حالت انشاءالله زودتر خوب میشه عزیزمحس میکنم اره یکم فکرش درگیرته چرایکم؟
curious_girl عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 387 شخصیتم؟ ادم درونگرا و یکم رسمی هستی اما با آدمش صمیمی میشی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22491 ادم درونگرا و یکم رسمی هستی اما با آدمش صمیمی میشی درسته دقیقا حس میکنم رواشناسی بالینی میرم یا کودکان؟و پیشرفت میکنم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
curious_girl عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 387 عزیزم مال منم میگی؟حسن نسبت به این رفتاراش چیه؟ کلا در موردش چه حسی میگیری؟ حس میکنم که یکم استرس داره نگرانی داره و بازم میگم فقط حس میکنم از قصد نیست
دخترابرا عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 134 آشتی میکنید شاید خودت پیشقدم شیوعده زمانی دقیق حس نمیکنم اما بزودی احساس رلم به من چیه؟حس کدوممون بیشتره؟میشه جوابمو بدیییی
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 14422 خواهش عزیزم،حس میکنم بهم میرسید یه اختلاف کوچیکی هم شاید به وجود بیادیه مدت بعد احتمالا دائمی میکنن ماه تولدمو میتونی بگی؟ من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6660 چون احساس میکنم ادمیه که خیلیی احساسی نیست منم میگی عزیز چندبار پرسیدم
curious_girl عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 387 درسته دقیقا حس میکنم رواشناسی بالینی میرم یا کودکان؟و پیشرفت میکنم؟ کودکان، یکم طول میکشه اما حس میکنم پیشرفت خیلی خوبی داری
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22491 حس میکنم که یکم استرس داره نگرانی داره و بازم میگم فقط حس میکنم از قصد نیست بچه زن عموم چیه نازی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 30061 به مراتب بالایی میرسی حس میکنم و احتمالش برای پیشنهاد بالاعه حسین سارا رو فراموش کرده که ازدواج کرد یهویی مگه نمیگفت دوسش داره
دخترابرا عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 134 کودکان، یکم طول میکشه اما حس میکنم پیشرفت خیلی خوبی داری عزیزم میشه بگی حس رلم به من چیه و حس کدوممون بیشتره؟
سختمه عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 2431 ادم درونگرا و یکم رسمی هستی اما با آدمش صمیمی میشی عزیزم با امیر ادامه بدم ؟ کات میشه یا ادامه میدیم در مورد ایندم چی حس میکنی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22491 کودکان، یکم طول میکشه اما حس میکنم پیشرفت خیلی خوبی داری عشقم بنظرت همون کلا کودکان میرم یا بالینی تربیت کودکان؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان