zee1234 مدیر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 6864 عنوان حس ششمی بیااااا لطفااااا | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 96 پست ازم چیزی حدس بزن به امید رسیدن به دو تا 1404/07/19 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3853 به مراتب بالایی میرسی حس میکنم و احتمالش برای پیشنهاد بالاعه کجا و چه جوری پیشنهاد میده؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
aazadraha عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11820 به مراتب بالایی میرسی حس میکنم و احتمالش برای پیشنهاد بالاعه تو دانشگاه افراد ازم خوششون میاد یا بدشون میاد ؟بنظرشون چطوز افرادی میام اگه ببیننم؟
curious_girl عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 384 بهار درسته میشه بگی لنظرت منو عشقم باهم اشتی میکنیم یا نه ؟کی ؟ آشتی میکنید شاید خودت پیشقدم شیوعده زمانی دقیق حس نمیکنم اما بزودی
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3853 آشتی میکنید شاید خودت پیشقدم شیوعده زمانی دقیق حس نمیکنم اما بزودی به خدا قسم این دختره اگه بمونه تو محل کارم من از این محل کار میرم جای دیگه دعا کن نمونه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
zee1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 6864 آشتی میکنید شاید خودت پیشقدم شیوعده زمانی دقیق حس نمیکنم اما بزودی ممنونم گلم مبشه ابنم بگی اینکه بهم میرسیم یا نه ؟و اینکه مدرسه ای ک الان دارم میرم مشغول میشم قرارداد دائم ببندن؟ به امید رسیدن به دو تا
curious_girl عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 384 تو دانشگاه افراد ازم خوششون میاد یا بدشون میاد ؟بنظرشون چطوز افرادی میام اگه ببیننم؟ حس میکنم متوسطه یعنی بدشون نمیاد و سوال دومم نفهمیدم
سانیا۱۳۶۳ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 3763 حس میکنم احساس خوبی بهش میدی منم لطفابگوحال دلم خوب نیست. بهم فکرمیکنه یانه م؟
curious_girl عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 384 ممنونم گلم مبشه ابنم بگی اینکه بهم میرسیم یا نه ؟و اینکه مدرسه ای ک الان دارم میرم مشغول میشم قراردا ... خواهش عزیزم،حس میکنم بهم میرسید یه اختلاف کوچیکی هم شاید به وجود بیادیه مدت بعد احتمالا دائمی میکنن
aazadraha عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11820 حس میکنم متوسطه یعنی بدشون نمیاد و سوال دومم نفهمیدم یعنی هیچ حس خاصی ندارن ؟باهام ارتباط میگیرن؟پیشنهاد عاطفی دارم ؟هیچ پسری ازم خوشش نمیاد ؟
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6593 خواهش عزیزم،حس میکنم بهم میرسید یه اختلاف کوچیکی هم شاید به وجود بیادیه مدت بعد احتمالا دائمی میکنن عزیز منم میگی حسش چیه کی پیام میده میزیم تو رابطه کی احتمال رسیدن داریم کی ممنونتم میگی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22002 حس میکنم متوسطه یعنی بدشون نمیاد و سوال دومم نفهمیدم شخصیتم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
curious_girl عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 384 منم لطفابگوحال دلم خوب نیست. بهم فکرمیکنه یانه م؟ حالت انشاءالله زودتر خوب میشه عزیزمحس میکنم اره یکم فکرش درگیرته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22002 خواهش عزیزم،حس میکنم بهم میرسید یه اختلاف کوچیکی هم شاید به وجود بیادیه مدت بعد احتمالا دائمی میکنن بچه زن عموم چیه خوشگل من؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
zee1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 6864 خواهش عزیزم،حس میکنم بهم میرسید یه اختلاف کوچیکی هم شاید به وجود بیادیه مدت بعد احتمالا دائمی میکنن ممنونم قشنگم عزیژم اخریشم بپرسم تموم اینکه کی بهم میرسیم؟کی میان خاستگاریم ینی و چی میشه ک میان؟اختلاف بین چه کسایی چرا گلم به امید رسیدن به دو تا
سانیا۱۳۶۳ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 3763 حالت انشاءالله زودتر خوب میشه عزیزمحس میکنم اره یکم فکرش درگیرته یکم؟