2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشتی میکنید شاید خودت پیشقدم شیوعده زمانی دقیق حس نمیکنم اما بزودی

به خدا قسم این دختره اگه بمونه تو محل کارم من از این محل کار میرم جای دیگه 

دعا کن نمونه

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

آشتی میکنید شاید خودت پیشقدم شیوعده زمانی دقیق حس نمیکنم اما بزودی

ممنونم گلم 

مبشه ابنم بگی اینکه بهم میرسیم یا نه ؟

و اینکه مدرسه ای ک الان دارم میرم مشغول میشم قرارداد دائم ببندن؟

به امید رسیدن به دو تا 

ممنونم گلم مبشه ابنم بگی اینکه بهم میرسیم یا نه ؟و اینکه مدرسه ای ک الان دارم میرم مشغول میشم قراردا ...

خواهش عزیزم،حس میکنم بهم میرسید یه اختلاف کوچیکی هم شاید به وجود بیاد

یه مدت بعد احتمالا دائمی میکنن

خواهش عزیزم،حس میکنم بهم میرسید یه اختلاف کوچیکی هم شاید به وجود بیادیه مدت بعد احتمالا دائمی میکنن

عزیز منم میگی حسش چیه کی پیام میده میزیم تو رابطه کی احتمال رسیدن داریم کی ممنونتم میگی 

حس میکنم متوسطه یعنی بدشون نمیاد و سوال دومم نفهمیدم

شخصیتم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

خواهش عزیزم،حس میکنم بهم میرسید یه اختلاف کوچیکی هم شاید به وجود بیادیه مدت بعد احتمالا دائمی میکنن

بچه زن عموم چیه خوشگل من؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

ممنونم قشنگم عزیژم اخریشم بپرسم تموم اینکه کی بهم میرسیم؟کی میان خاستگاریم ینی و چی میشه ک میان؟اختلاف بین چه کسایی چرا گلم

به امید رسیدن به دو تا