2777
2789

وا !!! آخه به من که انسانی ام چرا پز میده ؟ پز میدن ؟ چیکار کنم خبببب

بابام و مامانم بیشتر براش ذوق داشتن همچین اومدن میگن دختر خاله ات پزشکی تهران قبول شده !

منم گفتم به من چه 🗿💔

دلم قشنگ شکست بابام گفت حالا تو کجا قبول شدی ؟ خیلی خیلی دلم شکستتتت

نگین حسودی و فلان از کلاس هفتم اونو کلاسای گرون ثبت نام کرده بودن و همه کار میکردن براش دلیل نمیشه منو باهاش مقایسه کنن ...

براش خوشحالم ولی صمیمی نیستیم که بهش پیام بدممم اونم با من صمیمی نیس

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

فدای سرت ولش کن بابا 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم سخت نگیر ایشالا یه روزی قبول میشی رشته ای که دلت میخواد رو همه این تلخی هارو فراموش می‌کنی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
جدی تو چی قبول شدی

هیچب پشتم ....انتخاب رشته نکردم اصلا دولتی میاپردم دانشگاه خوب ولی نرفتم ...الان حالا بده نمیتونم بخونم💔

مگ شما هم کنکوری بودی؟ چی قبول شدی؟منم انسانیم پسر خالم قبول شد ولی کسی چیزی نگفت بهم بد تر از صد تا ...

اره منکه کنکوری ام... هیچی

خوبه نگفتن بهت به من که گفتن خیلی غمگین شدممم ...

تازه اونکه پسره مهم نیس پیش دخترا بیشتر رقابته

قراره همه کنکوریا پزشک شن؟

شایدم دختر خالت پولشو میخواد با مامان و بابای تو نصف کنه که براشون مهم بوده.

یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*)

اره منکه کنکوری ام... هیچیخوبه نگفتن بهت به من که گفتن خیلی غمگین شدممم ...تازه اونکه پسره مهم نیس پ ...

فدا سرت بخون سال بعد منم دارم میخونم سال بعد نه ربطی ب پسر بودن دختر بودن نداره رقابت همیشه هست منتهی چون بچه های خانواده ما همه ی سال پشت موندن یکم عادی