2777
2789
عنوان

امروز برای اولین بار النگو خریدم بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 37 پست
مبارک باشه. به دستت میاد..فقط احتمالا بخاطر پات که توعکس مشخصه چندتا نرهیز درخواست میدن

نر هیز نیستن بیمار روانن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دستت میاد مبارک باشه،اگر آدمی هستی که تنها بیرون میری همیشه بپوشونش،خطر ناکه،ولی خوشگله 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
مبارکت باشه خوشگل دختر بچه ها من چرا عکس میفرستم نمیه؟

بد تایید کنن 

تاپیک‌منو بعد ۵ دقیقه ثبت کردن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

فقط پاهات 🤣🤣🤣🤣مبارکت باشه عزیزم خوشگله ولی چرارنگش یه جوریه🙄

رنگش طوری نیست اون بازتاب لباس و گوشیم و در دیواره روش افتاده 

اگر هم بخاطر کدریش میگی ک مستعمله یعنی دست دومه 

ولی با مسواک و تاید شستم تمیز شد 

رنگش طوری نیست اون بازتاب لباس و گوشیم و در دیواره روش افتاده اگر هم بخاطر کدریش میگی ک مستعمله یعنی ...

اها خب اوکیه من خودمم النگو دستمه ۳تا لنگه ولی احتیاط کن 

طلا بهتر از گوشیه خوب کاری کردی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اها خب اوکیه من خودمم النگو دستمه ۳تا لنگه ولی احتیاط کن طلا بهتر از گوشیه خوب کاری کردی

اره دستی ظریف برداشتم ک جایی میرم بزنم بالا 

قسنگ تا  ۵ تا انگشت کنار هم میره بالا دید نداره 

راستش تازگیام اومدیم تهران یکمی باید مراقب باشم 

با اسنپ جایی نرم و سوار تاکسی شدم و ...