2777
2789
عنوان

نمیدونم چه بلایی داره سرم میاد

199 بازدید | 12 پست

یه مدتی هست که خیلی مضطربم و تمرکز ندارم 

بعضی وقتا که تنهام حس میکنم یه چیز دیگه هم کنارم حضور داره 

امروز صبح با هندزفری آهنگ گوش میدادم بعد فکر میکردم یه صدای دیگه ای غیر آهنگ رو میشنوم 

یا مثلا مامانم میگفت با خودت حرف میزنی 

ولی من شوکه شدم گفتم نه اصلا اینطور نیست و با خودم حرف نمیزنم ولی مامانم میگه که خودش دیده با خودم حرف میزنم 

ولی من اصلاا یادم نمیاد

نمیدونم کلا یه مدتیه اکثر اتفاقایی که لرام میفته نمیدونم تو واقعیته یا تو فکر خودم یا اصلا یادم نمیاد

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد نماز صبح 7بار آیت الکرسی و 11بار سوره قدر بخون هیچ چیزی نمیتونه بهت آسیب بزنه

اعتقاد ندارم

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

خب علتش چیه استرس و اضطراب داری از چیزی میترسی یا اینکه یه مدت چی فکرت درگیر خودت کرده

مشکلات زیاده آخه 

ولی این توهم زدن میترسونم

باشه الهی مشکلت حل شده زود

ممنونم😢

مشکلات زیاده آخه ولی این توهم زدن میترسونم

قرص خاصی مصرف نمیکنی ؟؟؟بعضی از قرص ها امکان داره این توهم ایجاد کنند اگر مصرف میکنی برو دکتر و بهش بگو اینطوری شدم قرص و عوض میکنه 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

قرص خاصی مصرف نمیکنی ؟؟؟بعضی از قرص ها امکان داره این توهم ایجاد کنند اگر مصرف میکنی برو دکتر و بهش ...

نه اصلا قرصی هم مصرف نمیکنم

نه اصلا قرصی هم مصرف نمیکنم

عه خب نمیخوام بترسونمت ولی تو اطرافیانتان کسی هست اهل دعا و جادو باشه ؟؟؟شاید یه وقت برات دعا گرفتن اگر اینطوری سعی کن نماز اول وقت بخونی و قرآن بخون سا ویس پخش کن تو اتاقت از اینترنت چهارقل پرینت بگیر بچسبون خیلی تاثیر داره

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

عه خب نمیخوام بترسونمت ولی تو اطرافیانتان کسی هست اهل دعا و جادو باشه ؟؟؟شاید یه وقت برات دعا گرفتن ...

عزیزم من اعتقادی به دعا و جادو ندارم همش خرافاتن اینا

عزیزم من اعتقادی به دعا و جادو ندارم همش خرافاتن اینا

منم مثل شما بودم دقیقا یه چند سال پیش هرکی میگفت دعا و جادو بهش میخندیدم ولی یه از خدا بی خبر برای من یک کاری کرد که منو به مرز جنون برد همش جن میدیدم و از اونجا اعتقاد پیدا کردم  بازم هرجور خودت میدونی 

منم مثل شما بودم دقیقا یه چند سال پیش هرکی میگفت دعا و جادو بهش میخندیدم ولی یه از خدا بی خبر برای م ...

به هر حال مرسی💔