2777
2789
عنوان

اونایی که بچه کوچیک دارن چطوری به کارهاتون می‌رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 42 پست
منم یه وقتایی میذاشتم‌کابینت رو بکشه بیرون و با ظرف ها مشغول باشه ولی بذاره منم کارای آشپزخونه رو بک ...

دقیقااا یه عکسایی ازش دارم که میگم خدا چقد صبرم میداد اون موقع 

فقط وقت واسه غذا درست کردن داشتم 😃

البته خدا خیر پدر مادرمو بده خیلی کمک حالم بودن یه وقتا مامانم چندساعت میبردش من یه خونه تکونی اساسی میکردم 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بله راه می‌ره باور می‌کنی وقت بیرون رفتن ندارم ، از صبح که بیدار میشم تا ۳ نصف شب مشغول کارهای خونه ...

بی خیال کارهای خونه داری بشو اصلا یه مدت

روزی یک بار ببریدش بیرون

پارک مثلا

انرژیش تموم بشه خوابش هم بهتر میشه

برای همه چیش بهتره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ من یا گرفته بره تو باغجه خاک و گل برداره بیاره بریزه تو حیاط و خونه ،نه زبون میفهمه نه هم که دلم ...

دختر من که هی با دمپایی بیرون میاد رو فرش 

یا شلوارش درمیاره پوسکم درمیاره لخت میگرده هرجا اومد دسشویی میکنه

دیگه رد دادم از دستش

دقیقااا یه عکسایی ازش دارم که میگم خدا چقد صبرم میداد اون موقع فقط وقت واسه غذا درست کردن داشتم 😃ال ...

آره منم یه وقتا دلم برای اینقدر کوچولو بودنش تنگ‌میشه

یه بار تند تند داشتم آشپزی میکردم قاشق از دستم افتاد یهو صدای خنده اش از پشت سرم شنیدم 😅😅 وروجک فکر میکردم خوابه , بیدار شده بود اومده بود به من می خندید که قاشق از دستم افتاده 😅 اونموقع هنوز راه نمی‌رفت ، چهاردست و پا اومده بود ❤️

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان وابستگی داره طبیعی هست منم پسرم ۱۸ ماهشه همین طوره دیگه میبرمش تو آشپزخونه میزارمش رو کابینت کارهام میکنم الان نسبت به قبل بهتر شده هم سن بچه شما بود خیلی شدید تر بود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره منم یه وقتا دلم برای اینقدر کوچولو بودنش تنگ‌میشهیه بار تند تند داشتم آشپزی میکردم قاشق از دستم ...

خدا نگه داره براتون ❤

یاد یه خاطره دیگه افتادم ، منم یه شب بچه رو خوابونده بودم ت اتاقش و برقا خاموش و همه جا ساکت 

واسه خودم چایی ریخته بودم اومدم بیام تو پذیرایی یهو با یه موجود فسقلی که وایساده داره منو نگاه میکنه مواجه شدم 

یه هعععععییییی کشیدم دستمو گذاشتم رو قلبم از ترس 

انقد بی سر و صدا اومده بود فندوق خندم گرفت 

من اگه برمیگشتم به عقب بیشتر و بیشتر براش وقت میذاشتم 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من یه پسرم ۲/۵ سالشه یکیش ۹ ماه واقعا سخته 

بابت شیو ک منم تایم نمیکردم دیگه شروع کردم  لیزررفتن  ازین بابت راحت شدم و از خودم میزنم تا زندگی اوکی باشه از صب ساعت ۷ ک شوهرم میخاد بره سرکار بیدار میشم و ظهرم میخابن من نمیخابم ب کارا میرسم 

خدا نگه داره براتون ❤یاد یه خاطره دیگه افتادم ، منم یه شب بچه رو خوابونده بودم ت اتاقش و برقا خاموش ...

عزیزم ❤️ خدا برای هم حفظتون کنه

خدا نگه داره براتون ❤یاد یه خاطره دیگه افتادم ، منم یه شب بچه رو خوابونده بودم ت اتاقش و برقا خاموش ...

منم یه روزهایی خیلی دلم میخواد این لحظه ها تا ابد برام بمونن... خدا رو شکر میکنم بابت سالم بودن و بزرگ شدنش ولی هر روز دلم برای همین روزهای اینقدر کوچولو بودنش تنگ میشه 

منم یه روزهایی خیلی دلم میخواد این لحظه ها تا ابد برام بمونن... خدا رو شکر میکنم بابت سالم بودن و بز ...

ولی کوچولوان انگار آدم باهاشون یه دنیای دیگه داره 

بزرگ‌میشن دنیاشون شبیه ادم بزرگا میشه