2777
2789
عنوان

وای پسرم اعصاب نزاشته برام بچه ی کلاس اولی شمام اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 39 پست
عزیزم یکم هم همین مشکل درست کرده برای بچت ، شما خیلی زیاد به جاش حواست به همه چی هست . کاردستی رو شم ...

اخه سال اولشه خیلی بلد نیس 

حتی دفتراش رو از هم تشخیص نمیده یا کتاباشو

نمیشه ک بگم خودش کیفش رو اماده کنه

کاردستیشم خدایش سخت بود خودمم نتونستم

دادم شوهرم براش درست کرد 

بچه تو این سن حوصله ی اینکارا رو نداره

بیشتر دنبال شیطنت و ورجه ورجه ن

حالا من نمیخام ازش اینکارا رو 

میگم چرا حواسش نیس همینارو ک اماده میکنم

نشون خانمش بده لااقل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من سر درس مشکلی بهاش ندارم ولی امروز از دستش خیلی عصبی شدم بهش واسه اولین بار 50 تومن دادم از بوفه بره خرید کنه رفته کیک آبمیوه خریده یه پفیلا واسه دوستش بعد دوستش بهش پفیلا نداده رفته به مدیر گفته ده تومن داری به من بدی برم پفیلا بخرم واسه خودم مدیر هم بهش ده تومن داده 🤕 رفته پفیلا خریده 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
عزیزم ایتجوری نبودن سه تابچه دارم تست دادین قبل بردن به ندرسه طبیعیه اینقدرحواس پرتی ؟

بله تست داده مشکلی نبود

والا نمیدونم گفتم بیام اینجا بپرسم ببینم کسی

بچه حواس پرت داره راهکاری چیزی بده

بعضی معلمها فقط اخرهفته هابررسی میکنن بگین بهش هرروزه باشه

این اخر هفته هم چک نکرده

نمیدونم برم تو گروه بگم اینو میترسم خانمش

ببینه ناراحت بشه شاید

🤣🤣🤣🤣🤣

میخندی😂😂😂😂 نخند من کلی خجالت کشیدم شوهرم میره همش مدرسه دولتیه بهشون کارت میده میگه کمک به مدرسه یه مبلغی بکشید حالا پسرم میره ده تومن میگیره مدیر دقیق میشناسه که منو باباشو 😅

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...