2777
2789
عنوان

وای پسرم اعصاب نزاشته برام بچه ی کلاس اولی شمام اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 39 پست

استارتر

ازالان برچسب سربه هوایی به فرزندت نزن ،احتمالاسرزنش هم میکنی ،پسرشماتازه واردمحیط شده وهنوزبه قوانین آشنانیست ،به مروربهترمیشه .بابقیه دانش آموزان مقایسه نکن .

قرارنیست چون پسرتان نقاشی نکشیده یادفترنشان نداده سریع قضاوتش کنیدوبابقیه مقایسه بشه وانگ حواس پرتی به اوبزنید 

لطفاباپسرتان صبورومهربان باشیدواستعدادوانگیزه اش راباسرزنش ومقایسه ازاونگیرید.

اوبهترینه واحتمالانکات مهمتری درکلاس توجهش راجلب کرده مثل دانش آموزان ،صحبت های دوستان ونقاشی کشیدن بقیه .

ازمعلم بخواهیدبیشترتوجه کندوبه دانش آموزانی مثل پسرتان مواردرایادآوری کند.

بازهم تاکیدمی کنم صبورباشید،انگ نزنید،مقایسه نکنید،قضاوت نکنید

پسرشمانکات قوت زیادی داره باعجله وکمال گرایی خودتان استرس واضطراب به پسرتان (عزیززندگیتان ) واردنکنیدکه نتیجه بسیاربدی خواهدداشت .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارترازالان برچسب سربه هوایی به فرزندت نزن ،احتمالاسرزنش هم میکنی ،پسرشماتازه واردمحیط شده وهنوزبه ...

اووووه چقد شعار اینقد از این حرفای روانشناسی زرد بدم میاد

باشه حوصله بحث ندارم

ولی اینو بگم ن توهینی نه سرزنشی کردم

حتی به روشم نیوردم فقط سوال کردم 

دنبال راهکارم 

چقد انگ و قضاوت کردین شما

به نظرم وقت بگیر حضوری برو ببینش

با سرویس میره پسرم 

از اول سال از بس مدرسه رفتم و از این مدرسه

به اون مدرسه در حال بدو بدو بودم دیگه

حال و حوصله ی رفتن به مدرسه رو ندارم

اووووه چقد شعار اینقد از این حرفای روانشناسی زرد بدم میادباشه حوصله بحث ندارمولی اینو بگم ن توهینی ن ...

من معلم بودم ودوستانه نظرم راگفتم 

احتمالاشمابه عنوان مادرحتمابهترعمل می کنید.

راهکارخواستیدمنم گفتم .ببخش اگربه پسرشمااهمیت دادم

اخه سال اولشه خیلی بلد نیس حتی دفتراش رو از هم تشخیص نمیده یا کتاباشونمیشه ک بگم خودش کیفش رو اماده ...

ببین نمیگم همه چی رو خودش تنها انجام بده ، میگم مشارکت کنه تو کارا ، اینجوری نباشه که خیالش راحت باشه ، بدونه مامان و بابا همه چیز رو انجام میدن من لازم نیست هیچ کاری بکنم .من خودم دو تا بچه دارم ، این روزا رو گذروندم ،  اصلا مدل بچه ها همینه که هدفشون رو هر چی بذارن ممکنه یکم عقب ترش رو انجام بدن ، یعنی شما هر چقدر که انتظار داشته باشی از بچه اون یکم کمتر از انتظار شما جواب میده ، برای همین باید سطح توقعت رو ببری بالا ، کار بیشتری ازش بخوای ، مسئولیت بیشتری بذاری روی دوش خودش که تهش تازه بشه همین قدر که الان انتظار داری ازش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببین من مثل تو عقده ی نیستم برم تایپک دیگران رو شخم بزنم ولی بدون اگه از دست بچه های همسایه اذیتم بخاطر مادرهای بی مسولیتی مثل شماس که دیگران رو ازار میدن  

تودست خودت نیست مشکل داری   دوست داری به دیگران چیزی بچسبونی   بنظرم خودتو روانشناس نشون بده اینقد به دیگران چیزی نچسبون که روی خودته