2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه مرد بداخلاقو

430 بازدید | 31 پست

حالم خیلی بده چرا این کثافت شوهر من شد چرا 

برا خانواده خودش خوش اخلاق برامن سگ اخلاق برا بچم سگ اخلاق 

با خواهرش عین نامزدا حرف میزنه به من فقط فحش 

خدا لعنتت کنه خدا لعنت کنه اونیکه اومد برامن خواستگاریم 

خدا لعنتت کنه میدونستی داداشت دیونه است اومدی خواستگار دختر بدبخت 

از زندگی اون دنیا خیر خوشی نبینین 

متنفرم از همتون تف به روی همتون 

خدا شوهرمو ذلیل کنهههه 

حالم خیلی بده کاش جای داشتم میرفتم چند روز ریخت نحسشو نمیدیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط از خدا کمک بخواه مردهای ایرانی یا خودشیفته بار میان یا بی مسئولیت فقط خدا میتونه اینها رو درست کنه

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

الان عصبانی هستی عزیزم

بزار چندساعت بگذره قطعا بهتر میشی

خودتو سرگرم کارهایی کن که فکر نکنی به این موضوع

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
رفتار خانواده و خواهرشو تقلید کن محبت و توجه زیادی نکن

به رفتار نیست اونارو دوست داره منو نه زورش به من میرسه برا سگ اخلاقی 

بیرون همه میگن فرشته اس ولی من میگم یه گ و ه بیش نیست 

من جهنم با بچم چرا بد میکنه 

وای حالم بده الهی تاوان بده اون‌یکی اومد خواستگاریم نگفت داداش انقد سگههه