2777
2789
عنوان

عدم تمرکز دختر 6 ساله

139 بازدید | 12 پست

دخترم ۶ سالشه می‌ره پیش دبستانی، معلمش میگه سرکلاس هیچ کاری انجام نمی‌ده و همش میگه حوصله ندارم.. خوابشم خیلی بده

یه مدت قرص رسپریدون و شربت آ دی اچ دی میخورد بهتر شده بود، الان به جز آ دی اچ دی چه داروی دیگه ای برای تمرکزش خوبه؟؟؟

میشه کمکم کنید؟

طبعش گرمه یا سرد؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای تمرکز ببر دکتر مغز و اعصاب کودکان بررسی کنه نیاز بود بهش دارو بده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بیخیال دارو شو بدون مشورت روانشناس کودک و پزشک

چون سنش کمه

بازی درمانی و کاردرمانی با مشورت روانشناس خیلییییییییییییییییی روش اثر داره

بهم گوش کن 🩷🩷🩷🩷

اول یه روانشناس کودک خیلییییی درست حسابی پیدا کن

که تخصصی کارش درمان باشه

یعنی مگس نپرونه

ببینی هی بچه با اختلالات مختلف میبرن پیشش

بعد بازی درمانی جای معتبر یقینن خودش پیشنهاد میکنه

یا مرکز خودش داره

با بازی درمانی و کاردرمانی مخصوص

تمرکزش به شدت میاد بالا

🔴 روانشناس خوب دیگ اونجا تشخیص میده

ادامه دارو یا دارو جدید لازمه یا نه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

باید ببری روانپزشک که تا قبل کلاس اول بهتر شده باشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیخیال دارو شو بدون مشورت روانشناس کودک و پزشکچون سنش کمهبازی درمانی و کاردرمانی با مشورت روانشناس خ ...

این بچه ممکنه بیش فعالی داشته باشه

و بیش فعالی فقط با دارو درمان میشه

گمراهش نکنید. راه حل غلط ندید. 

این بچه ممکنه بیش فعالی داشته باشهو بیش فعالی فقط با دارو درمان میشهگمراهش نکنید. راه حل غلط ندید.

راهکار غلط نیس

اتفاقا بر اساس بیش فعالی گفتم

رشتمم ارشد روانشناسیه

من برا ایشون نوشتم

ک روانشناس صلاح ببینه ارجا میده برای دارو درمانی

تو رشته علوم اعصاب هم همینو میگن

کودک رو میتونی تا حد زیادی با بازی درمانی و کاردرمانی

روی اختلالاتش کار کنی

لازم بود دارو میدی

و چه بسا شاید یکی ک خیلی داروش زیاده

کمتر شه

این فقط رو کودک صدق میکنه