2777
2789
سه روز ک سهله تو نی نی سایت همه همون روز بلند شدن بندری رقصیدن تا خونه و هیچ درد و عوارضی هم نداشتن

والا با شیاف اره نه حالا بندری ولی دردو خیلی کم میکنه نمیدونم سز شدی یا ن 

ولی شیاف نزاری فاجعس دردش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت میگ گریه ت واسه چیه دیگ بگو خودت فلان عملو کردی ۵ماه خوابیدی بعد ب من ک ۷ لایه شکمم بریده شده می ...

چون هورمونادیهو سطحش میاد پایین و از اون طرف درد دارم و خوب نمیخوابم خیلی از لحاظ روحی ضعیف شدم

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

سه روز ک سهله تو نی نی سایت همه همون روز بلند شدن بندری رقصیدن تا خونه و هیچ درد و عوارضی هم نداشتن

اره بخدا من میبینم میگم من چقد سوسول بودم لابد من تا ۲ هفته حدودا درد داشتم .هفته اول خیلی خیلی درد داشتم .ولی خب اصلا مسکن نزدم .نمیدونم چرا😒

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

والا با شیاف اره نه حالا بندری ولی دردو خیلی کم میکنه نمیدونم سز شدی یا ن ولی شیاف نزاری فاجعس دردش

من نزاشتم اصلا شیاف .فقط تو بیمارستان برام گذاشتن .نمیدونم چرا دردو تحمل کردم و شیاف نزاشتم😏

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

چون هورمونادیهو سطحش میاد پایین و از اون طرف درد دارم و خوب نمیخوابم خیلی از لحاظ روحی ضعیف شدم

به حرف هییییییچ کسی اهمیت نده فقطططط و فقط ب خودتو بچت فکر کن همین هر کی هر چی گفت از این گوش بگیر از اون گوش در کن بزار رو حساب بیشعوریشون