2777
2789
اشتباه کردم. نخواستم جلو فامیلاشون سلیطه بازی دربیارم

ازین ببعد ج بده 

بعدم خوب شدی هی این حرفشو دست بگیر  مسخره کن

بگو مادرشوهرم فولاد زره هست زخماش سه روزه جوش میخوره از منم انتظار داشت سه روزه پاشم بندری برقصم براش

چندجا بگو بخند شاید شعورش برسه قبل حرف زدن فکر کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد داشتم تا چند روز ولی از روز اول کارامو خودم انجام دادم اشکال نداره بزار بچه رو ببرن و تو یه ...

میبره یه جوری رفتار میکنه که شوهرم فکر کنه بچه پیش اون ارامش داره و راحت میخوابه...

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

سه روز ک سهله تو نی نی سایت همه همون روز بلند شدن بندری رقصیدن تا خونه و هیچ درد و عوارضی هم نداشتن

من که خودم واقعا حالم بد بود دفعه اول از تخت اومدم پایین یه جوری جیغ میزدم که حد نداشت تو همون بخش خانوما قدم میزدن😑 مامانم اونارو میدید میرفت به پرستارا میگفت چرا دختر من درد داره؟ بعدم اومدم خونه تا ده روز بلند شدن و نشستنم وحشتناک درد داشت عطسه و خنده که نگم دیگه البته من کلا تحمل دردم خیلی کمه

اه مادرشوهرا همینجوری هستن درد اونا درده ولی ما اگه چیزی بگیم نازه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
سه روز ک سهله تو نی نی سایت همه همون روز بلند شدن بندری رقصیدن تا خونه و هیچ درد و عوارضی هم نداشتن

اخ گفتی..ولی خب خوبه واسه کسانی که مثل من کسی رو ندارن باعث دلگرمیه💔😂

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

میگفتی بخیه رو روز دهم دکتر میکشه یا چک می‌کنه پس یعنی در بهترین حالت ده روز زخم و درد هست ،حالا گیر ...

ممنون عزیزم. منم هربار شوکه میشم با فرمایشاتش😐

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

وای بدترینه سزارین ،من تا یه ماه کمرم خم بود چقد درد کشیدم چقد عذاب کشیدم ،همش دست و پام لرز داشت .یادمه روز اول بعد از ببهوشی نمیتونستم چشمامو باز نگه دارم .همکارام اومدن عیادت حالمو دیدن ترسیدن .حالا یکی دیگه با من سرارین کرد ماشالا بهش خیلی حالش خوب بود .