2777
2789
عنوان

مامانای ک بخاطر بچه هاتون طلاق نگرفتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 143 پست
خدا کنه اینا سرشون به سنگ نمیخوره حداقل خودت یه کم تلاش کن منم بعضی مواقع کوتاه نمیام و اینا ولی آخر ...

ببین هرچی هیچی نگی بدتره تو هم حرف الکی زد دعوا راه بنداز بخدا من الان یکم دارم نتیجه میبینم وقتی هیچی نگی بیشتر دم درمیارن 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

طلاق یه انتخابه

انتخاب بین اینکه خودتو راحت کنی و بچه‌ات فدای راحتی شما شه

یا بمونی و خودتو فدای راحتی بچه‌ات کنی 

انتخاب هر کی هم به خودش بستگی داره

من موندم و خودمو فدای بچه‌هام کردم

شکر خدا راضی‌ام، چون خیالم راحته کنار بچه‌هامم، البته از لطف خدا زندگیم هم بهتر شد، انگار موندنم باعث معجزه در زندگیمون شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی ک باید رو فهمیدی؟

آره. من خودمو میشناسم بدون بچه هام بهم خوش نمیگذره و نمیتونم ببینم حتی ی ثانیه زیردست نامادری یاخانواده شوهرم باشن

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

آره. من خودمو میشناسم بدون بچه هام بهم خوش نمیگذره و نمیتونم ببینم حتی ی ثانیه زیردست نامادری یاخانو ...

پس بشین محکم سرجات و نگاه ب دهن مردم و راهنمایی های بی سرو تهشون نکن

از من باخبر ب توعه بیخبر نصیحت

تمام

من ۴۲ ساله هستم هر چی مادر دیدم گفته بخاطر بچه جدا نشده اغلب بچه های دچار تروما و مشکلات روانی تحویل ...

خب این برای خانومایی هست که تلاش برای بهبود زندگی نکردن 

ومدام شاید خیانت آقا رو گوشزد کردن و هی سم وارد زندگیشون کردن 

اگه بخوای بمونی باید سعی کنی رابطه ترمیم بشه 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی عزیزم 

دوستم میگه با این دوره زندگیم بهشت شده

با اینکه خیانت دیده بود به خاطر بچه ها موند و زندگیش دگرگون شد

والا نمیشد بچه رو پیش شوهرم بزارم چون میدونم در نبودم من بچه ام صد در صد بدبختر میشه دیگه فکر کردم ...

کار درستی کردی 

اصلا از کجا معلوم همسر بعدیت برات بهشت میساخت

گیریم بهشت بسازه وقتی ببینی اینطرف جگرگوشه ت تو عذابه و از نبودت رنج میکشه بهشت هم برات تبدیل به جهنم میشه

بالا نوشتم شماهم از اون دوره ها استفاده کن و زندگیتو بساز

نمی‌دونم چرا هضم کردنش برام سخته آخه یعنی چی بخاطر بچه جدا نشدم ،،،، اون بچه ده سال دیگه نمیاد بگه م ...

کاری که انجام میدی باید ببینی رضایت خدا توش هست یا نه 

اگر به خاطر خدا انجام بدی همینکه فرزندتو از مهر پدر دور نکردی وعقده ای نشده خیلی برات لذت بخشه 

همینکه خدا ببینه کافیه 

نباید همیشه منتظر تشکر باشیم که

کسیکه می مونه باید سعی کنه روابط رو ترمیم کنه وگرنه بچه ها همیشه با رفتارهای زننده آسیب میبینن و افسرده میشن

چقد مث منمنم ی پسر ۶ساله دیگ بچه نمیخوامتو شوهرت باز بچه میخاد یا ن؟

وقتی بچه کم باشه مرد هم مسئولیتش کمتر میشه و بهتر خیانت میکنه

سعی کن زندگیتو مدیریت کنی و بچه تو از داشتن خواهرو برادر محروم نکنی

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی عزیزم 

وقتی بچه کم باشه مرد هم مسئولیتش کمتر میشه و بهتر خیانت میکنهسعی کن زندگیتو مدیریت کنی و بچه تو از د ...

شوهر من انقد پاکه اصلا هیز هم نی چ برسه ب خیانت😐😐😐

من وتو عقایدمون یکی نیس اصلا نمیتونم باهات بحث کنم بوس بهت بای

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

شوهر من انقد پاکه اصلا هیز هم نی چ برسه ب خیانت😐😐😐من وتو عقایدمون یکی نیس اصلا نمیتونم باهات بحث ...

ازخدا میخوام به خاطر این ادب و محبتت عاقبتی شیرین و خدا پسندانه داشته باشی و همیشه خدا نگهدار زندگیت باشه عزیزم 

من ۴۲ ساله هستم هر چی مادر دیدم گفته بخاطر بچه جدا نشده اغلب بچه های دچار تروما و مشکلات روانی تحویل ...

اینجوری نیس 

تمام بچه ها دوس دارن تا بچه هستن هم پدر رو داشته باشن هم مادر 

وقتی ی مادر جدا میشه بچه رو میبره یا ول میکنه میره

بچه انقد عذاب میکشه وبا اون سن کم دچار انواع مشکلات میشه لکنت زبان بگیر تا استرس وشب ادراری وآضطراب واینا من کلا قهر نمیکنم بجه رو بردارم برم

ی مدت همینجوری رفتم خونه بابامم پسرم طاقت دوری باباشو نداشت تمام دنیام براش میخریدم میگفت برگردیم پیش بابا 

جدایی وطلاق واقعا سخته واسه بچه ها 

اون طلاق ک میگی فقط واسع دعواهای شدید هروزه هس واعتیاد خطرناک پدر ونداشتن امتیت جانی بچه ومادر وگرنه باید تا سرحد مرگ موند تو زندگی تا وقتی بچع هس بخاطر چن تا دعوا وتنش نمیشه بچه رو اواره کرد که باید صبوری کردد

ازخدا میخوام به خاطر این ادب و محبتت عاقبتی شیرین و خدا پسندانه داشته باشی و همیشه خدا نگهدار زندگیت ...

دیونه چقد خوش اخلاقی 🥺🫂همچنین گلم