2777
2789
عنوان

مامانای ک بخاطر بچه هاتون طلاق نگرفتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 143 پست
نمیدونم کاردرستیه یا نه ولی من ازخودم گذشتم بخاطر پسرم چون چن ماهی که قهر بودیم میدیدم چقدرضربه خورد

قهر خيلي آسيب ميزنه به بچه ها، اما طلاق نه

ننه بابا يا بايد جدا شن يا يه رابطه نرمال داشته باشن

نمی‌دونم چرا هضم کردنش برام سخته آخه یعنی چی بخاطر بچه جدا نشدم ،،،، اون بچه ده سال دیگه نمیاد بگه م ...

وقای شوهر بچه رو نمیده ب مادر ومادر ول کنه بره 

پدر هم بی مسیولیت باشه بچه میوفته زیز دست این واون .توسری خور میشه .اصلا طلاق خوب نی باید تا سرحد مرگ تحمل کرد وقتی بچه هس 

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسي من اينكارو نكردم

به اسم "بخاطر بچم" از طلاق فرار نكردم و بچم رو قرباني ترس هاي خودم نكردم

جدا شدم

و كاملاً از تصميم راضي ام و به خودمم افتخار ميكنم

بخاطر بچم جدا نميشم بزرگترين دروغيه كه آدما براي فرار از طلاق ميگن

اینجوری نیس تمام بچه ها دوس دارن تا بچه هستن هم پدر رو داشته باشن هم مادر وقتی ی مادر جدا میشه بچه ر ...

متأسفانه زوج های ایرانی نه مهارت زندگی و حل مشکل دارن ونه مهارت جدایی و مدیریت مسائل

همیشه باید قربانی بدن توی زندگی....

نمی‌دونم چرا هضم کردنش برام سخته آخه یعنی چی بخاطر بچه جدا نشدم ،،،، اون بچه ده سال دیگه نمیاد بگه م ...

اخه عزیزم الان من شرایط اینو ندارم جدا بشم وبجه هام هم باخودم ببرم اکه خودم برم بچه هام بابای بی مسولیتشون از این که هستن بدبخترشون میکنه خوب من چجوری خودم برام خوش باشم ولی بچه ها پیش پدرشون که هیچ تهعدی به بچه نداره تنها بزارم هیچ انسانی نمیتونه اینکار بکنه چه برسه یه مادر،برای یه مادر یا آدم با وجدان براش مهم نیست که بعدا بزرگ بشه قدر بدونه یا ندونه مهم اینه که دیگه عذاب وجدانی نداری 

[QUOTE=398165928]اخه عزیزم الان من شرایط اینو ندارم جدا بشم وبجه هام هم باخودم ببرم اکه خودم برم بچه هام بابای بی مسو ...[/QUOTE

من فقط دلم میسوزه که به خانم به پای ندانم کاری های ی‌ مرد بشه 

وگرنه درسته مادر نیستم ولی انسان که هستم می‌دونم مادرا نمیتونن دوری بچه شونو تحمل کنن