عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
دقیقا نه بچگی کردیم نه نوجونی تو سن پایین افتادیم تو قوم الظالمین هیییی من روز عقدم باورت میشه ظرف کل مهمونا رو گفتن عروس بلند بشه بشوره ببینیم بلده یانه؟ گفتم براامتحان کردن الان موقعش هس؟ گفتن بیا که عروس زبون دراورده همسرمم اشکمو دراورد همون روز عقد؟ شب قبل عروسیمونم بادعوا گذشت اصلا بچه بودم چشممو رو همه بدی های خودش و خانوادش بسته بودم انگار
من اگه بهم بدش میبرمش چون گناه داره دخترم حتی یه بارم پارک نرفته و مطمئنم اگه بمونم تد این زندگی هیچ ...
نمیدن بچه رو خواهر خودشونم عرضه بچه نگه داشتن ندارن باورت میشه من پسرمو ۲۰ روز برالج منو دربیارن بردن بهش نرسیدن از عفونت زیاد پرده گوشش پاره شده بود؟ حتی نکردن ی دکتر ببرن بچه رو تو تب داشت میسوخت رفتم مهدکودک ببینمش دیدم افسرده ی گوشه وایساده لباساش همه چرک قورتشو نشسته بودن همینجوری برده بودنش مهد همون روز سریع با مامور رفتم اوردمش بزور نمیدادن بچه رو اینقدر همونجا نشستم تا تونستم بیارمش و بهش برسم و ببرمش دکتر دیگه توبه کردم گفتم خودم به درک بچم مهمه تو ارامش و سلامت باشه براهمین برگشتم البته خودش خیلی پیگیر بود برگردم سرخود برنگشتم ولی خب بمیرمم دیگه از بچم جدانمیشم
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
همونم باید بابدبختی بگیریش کلا قانون و دادکاه پشت مردا هستن شدید اصلا به زجرایی که میکشیم توجه ندارن فقط میگن چون طرفت خیلی ببخشید صرفا نر هست باید تو کوتاه بیای
منمممم شدیدااا حالا خوبیش اینه پسرم عصرامیره تو کوچه با بچه های همسن خودش بازی میکنه وگرنه دق میکرد ...
باز خوبه چند تا رفیق داره ما اینجا همسایه نداریم کلا تنهاییم درم رومون قفله دوربینم گذاشته بالا سرمون الان که سرم تو گوشی همش باید دوربین بپام یه وقت نبینه و گرنه حسابم با کرام الکاتبین