عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
باز خوبه چند تا رفیق داره ما اینجا همسایه نداریم کلا تنهاییم درم رومون قفله دوربینم گذاشته بالا سرمو ...
ماهم دوربین داریم براهمین حتی دزدکی هم نمیتونم ی نگاه به کوچه بندازم ولی خب پسرم میره بازی میکنه راستی برامامان و خواهر خودش اینجوری نیستا این اخلاقای گندش فقط برامنه مثلا ی موتور خریده بود بعدا پشیمون شد فروختش به خواهرش الان خواهرش باموتور میره اینور و اونور ولی ما حتی تا دم درم نمیتونیم بریم جالبه ها شانس ماهس فقط
ماهم دوربین داریم براهمین حتی دزدکی هم نمیتونم ی نگاه به کوچه بندازم ولی خب پسرم میره بازی میکنه راس ...
شوهره من مریضه اونم فقط واسه من اصلا احساس میکنم غیرت نداره چون میدونه خواهرش دوست پسر داره هییییییییییچ کاراییش نداره ولی من بیگناه و در دام افتاده این عوضیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهره من مریضه اونم فقط واسه من اصلا احساس میکنم غیرت نداره چون میدونه خواهرش دوست پسر داره هییییییی ...
دقیقا مثل همسر من چشمشو رو همه کارای خواهر و مامانش بسته ولی الکی به من گیرمیده من ده ساله ازدواج کردم حتی یدونه رژ لب ندارم حتی تا دم درم نمیتونم برم و...
اره بخدا یچیزی که جدیدا فهمیدم یخورده خودشو جمع میکنه اینه که از اون حالت توسری خور و مظلوم دراومدم بخاطر اخلاقاش دعوا راه میندازم و سکوت نمیکنم مثل قبل یکم خودشو داره جمع میکنه
بعد فکر میکنی بچه های سالمی بزرگ میکنی؟حداقلش بچه ت در آینده کپی پدرش میشه
همیشه هم اینجوری که میگی نمیشه عزیزم من خانواده های زیادی دیدم که مشکلات فراوونی داشتن ولی بچشون تحصیلکرده و موفق شدن چه ربطی داره واقعا خب تو اگه دلشو داری بچتو ول کنی به امان خدا بکن چرا منو ناامید میکنی؟