2777
2789
عنوان

مامانای ک بخاطر بچه هاتون طلاق نگرفتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2498 بازدید | 143 پست
باز خوبه چند تا رفیق داره ما اینجا همسایه نداریم کلا تنهاییم درم رومون قفله دوربینم گذاشته بالا سرمو ...

ماهم دوربین داریم براهمین حتی دزدکی هم نمیتونم ی نگاه به کوچه بندازم ولی خب پسرم میره بازی میکنه راستی برامامان و خواهر خودش اینجوری نیستا این اخلاقای گندش فقط برامنه  مثلا ی موتور خریده بود بعدا پشیمون شد فروختش به خواهرش الان خواهرش باموتور میره اینور و اونور ولی ما حتی تا دم درم نمیتونیم بریم جالبه ها شانس ماهس فقط

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

ماهم دوربین داریم براهمین حتی دزدکی هم نمیتونم ی نگاه به کوچه بندازم ولی خب پسرم میره بازی میکنه راس ...

شوهره من مریضه اونم فقط واسه من اصلا احساس میکنم غیرت نداره چون میدونه خواهرش دوست پسر داره هییییییییییچ کاراییش نداره ولی من بیگناه و در دام افتاده این عوضیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهره من مریضه اونم فقط واسه من اصلا احساس میکنم غیرت نداره چون میدونه خواهرش دوست پسر داره هییییییی ...

دقیقا مثل همسر من چشمشو رو همه کارای خواهر و مامانش بسته ولی الکی به من گیرمیده من ده ساله ازدواج کردم حتی یدونه رژ لب ندارم حتی تا دم درم نمیتونم برم و...

ما داخل اتاق داخل پذیرایی هم دوربین گذاشته

برامن گفته میزارم ولی فعلا نزاشته فقط دم در دوربینه ولی میدونم پول بیاد دستش داخل خونه هم میزاره

خدا نکنه بزاره خیلی دیگه سخت میشه داغون میشی

اره بخدا یچیزی که جدیدا فهمیدم یخورده خودشو جمع میکنه اینه که از اون حالت توسری خور و مظلوم دراومدم بخاطر اخلاقاش دعوا راه میندازم و سکوت نمیکنم مثل قبل یکم خودشو داره جمع میکنه 

عزیزم ببخشید که ریپلای کردم ولی همه مادرهایی که به خاطر بچه شون می مونند تو زندگی بد ناتوان مالی و.. ...

گفتم وابستگی روانی یا مالی 

خانواده آشفته جز بچه مشکل دار چیزی تحویل نمیده 

و اگر مهارت این رو داشت که مشکلات رو بچه نفهمه،زندگی مشترکش رو مدیریت می‌کرد 

اره بخدا یچیزی که جدیدا فهمیدم یخورده خودشو جمع میکنه اینه که از اون حالت توسری خور و مظلوم دراومدم ...

خدا کنه اینا سرشون به سنگ نمیخوره حداقل خودت یه کم تلاش کن منم بعضی مواقع کوتاه نمیام و اینا ولی آخرش خودم کتک نوش جان میکنم

بعد فکر میکنی بچه های سالمی بزرگ میکنی؟حداقلش بچه ت در آینده کپی پدرش میشه

همیشه هم اینجوری که میگی نمیشه عزیزم من خانواده های زیادی دیدم که مشکلات فراوونی داشتن ولی بچشون تحصیلکرده و موفق شدن چه ربطی داره واقعا خب تو اگه دلشو داری بچتو ول کنی به امان خدا بکن چرا منو ناامید میکنی؟