2777
2789
من وقتی تب می‌کنه دست و پامو گم میکنم سریع میبرم دکتر حالا نمی‌خوام اینقدر ببرمش میخام خونگی درمون ب ...

مال تب بدون علایم که خود دکترام میگن تا سه روز صبر کنید اگر خوب نشد بیاریدش دکتر

من مال تب خوب اول استامینوفن، بعد زیاد مایعات دادن مثل آب سیب، اب سیب همراه با عناب این مال تب خیلی خوبه

اگر خدایی نکرده شدید بشه، دستمال روس سرش میذارم

دعای تب کنارشون میخونم و با صدقه دادن دیگه خیالم راحته خوب میشن، ان شاءالله 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
بنظرت علتش چیه حالا بچه های اطرافیان رو میبینم آبریزش بینی و سرفه ..... دارن اما پسر من بیشتر گلو در ...

نمیدونم

ولی من دکترم زیاد میبرم

ینی تا مریض شه میبرم دکتر

تا حالا نگفتی مشکلی داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم پارسال حدود ۱۰ ماهگیش تب بدی گرفت اول گفتیم دندونه بعد دکتر با معاینه گفت اوتیت.امسالم سه بار عفونت ادراری.اره به خدا وسواس شدم.دکتر میبرم هم کودکان هم عفونی.برای عفونت اداریشم آزمایش و سونو 

[QUOTE=398046796] پسر منم تند تند گلودرد میشه و کلا یه مدت هر دو هفته یه بار پیش جراح گوش حلق بینی و فوق تخصص عف ...[/QUO

آره درسته منم پیش بعضی دکترا ک میبرم سریع آنتی بیوتیک می‌نویسه با دوز پایین بعد که بدتر میشه با دوز بالا یعنی بچه رو نابود میکنن ، تجربه هم ندارم بچه اولمه نمی‌دونم تا چ زمانی میتونم خودم درمون خونگی انجام بدم 

من هروقت بچه م مریض میشه میبرم دکتر میگه گلوش التهاب داره و آنتی بیوتیک می‌نویسه براش

وقتی آنتی بیوتیک بده که ترشح سبز رنگ بینی داره

همون چرک خشک کن بدنش رو ضعیف میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مواضبت کنی کمتر سرما میخورن . من طبق تجربه م (سه تا بچه دارم) اگه بچه رو زیاد دکتر ببری هی چرک خشکن بدی ،باعث میشه زود زود مریض شن ، الان سرما که میخورن دیفن هیدارمین برا بزرگع ،و کوچیکا پلارژین یا کوریزان میدم ، اگع ببینم خیلی داره شدید میشه میبرم دکتر . 

زمستونا و مهمونی های شلوغ هم نمیریم که جلوگیری کنیم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
[QUOTE=398046796] پسر منم تند تند گلودرد میشه و کلا یه مدت هر دو هفته یه بار پیش جراح گوش حلق بینی و ...

کلا برای بیماریهای ویروسی انتی بیوتیک تاثیر نداره و اگر هم به بچه انتی بیوتیک بدیم بدنش نسبت به انتی بیوتیک مقاوم میشه و خدایی نکرده اگر عفونتی گرفت باید بستری بشه تا انتی بیوتیک قوی تره بگیره تا خوب بشه. من وقتی بچه هام مریض میشن سریع دکتر نمی برم یکی دو روز صبر میکنم تا تمام علایم بیماری رو نشون بدن و اگر نیاز بود استامینوفن میدم. بعدش میبرم دکتر . 

حالا علایم سرماخوردگی چیه که نیاز به دکتر نباشه

در حد ابریزش بینی، گرفتگی بینی، حتی تب

اگ ب سرفه بیفته میبرم چون ممکنه نیاز ب انتی بیوتیک باشه

اصلا دکترش خودش میگه دو سه روز اول نیارین اگ ادامه دار بود بریم مطب

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
مال تب بدون علایم که خود دکترام میگن تا سه روز صبر کنید اگر خوب نشد بیاریدش دکترمن مال تب خوب اول اس ...

آره راهکار خوبی داری منم میخام بیشتر تو خونه با چیزای طبیعی درمون بشه تا آنتی بیوتیک 

در حد ابریزش بینی، گرفتگی بینی، حتی تباگ ب سرفه بیفته میبرم چون ممکنه نیاز ب انتی بیوتیک باشهاصلا دک ...

والا به منم میگم تا سه روز آنتی بیوتیک نده ولی وقتی تبش تا ۳۹ بره اشکال نداره؟ 

مواضبت کنی کمتر سرما میخورن . من طبق تجربه م (سه تا بچه دارم) اگه بچه رو زیاد دکتر ببری هی چرک خشکن ...

والا ما خانوادگی حساسیم حتی پدرمادرامون هم از مایی که تجربه نداریم بدترن برا همین تا تب می‌کنه یا اذیته فوری دکتر می‌بریم میگم کاش کسی بود که خوب راهنماییم کنه تا اینقدر دکتری نباشه

والا به منم میگم تا سه روز آنتی بیوتیک نده ولی وقتی تبش تا ۳۹ بره اشکال نداره؟

تب ک با استامینوفن باید کنترل کنی اگ دیدی بعد قطره دادن پایین نمیاد کنارش باید پاشویه کنی

نه تا ۳۹ اشکال نداره ولی حتما پاشویه کن مخصوصا روی سینه و گردنش پارجه نمدار بذار

اگ دیدی پایین نمیاد بجای ۶ساعت هر ۴ ساعت قطره بده 

دکتر بچه‌های من میگه اگ بازم دیدین کنترل نمیشه هر ۳ ساعت یکی در میون استامینوفن و بروفن بدین

مثلا ساعت ۹ استا ساعت ۱۲ بروفن ساعت ۳ استا ساعت ۶ بروفن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️