2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم تا قبل مدرسه خیلی کم مریض میشد معمولا هم دکتر میبردمش

الان پسرم ۲سال و نیمشه نسبت ب کوچیکی دخترم بیشتر مریض میشه چون دخترم تو مدرسه مریص میشه میاره خونه

اولش داروهای همیشگی میدم اگ اثر نداشت و رو ب بهبودی نرفت میبرم دکتر

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

قبلا میبردم ولی چند سال هست که برای سرماخوردگی معمولی نمیبرم. سرماخوردگی که گلودرد بدون چرک باشه و ابریزش بینی باشه سرفه جزیی کنه. ولی اگر گلودرد عفونی بکنند و تب دار باشند حتما میبرم. خودس انه هم دارو نمیدم مایعات و سوپ زیاد میدم

قبلا میبردم ولی چند سال هست که برای سرماخوردگی معمولی نمیبرم. سرماخوردگی که گلودرد بدون چرک باشه و ا ...

من هروقت بچه م مریض میشه میبرم دکتر میگه گلوش التهاب داره و آنتی بیوتیک می‌نویسه براش 

از هفت ماهگی مریض شد و مجبوری بردم وگرنه مال تب و سرماخوردگی اصلا نمیبرم

من وقتی تب می‌کنه دست و پامو گم میکنم سریع میبرم دکتر حالا نمی‌خوام اینقدر ببرمش میخام خونگی درمون بشه نهایت بهتر نشد ببرمش دکتر 

من هروقت بچه م مریض میشه میبرم دکتر میگه گلوش التهاب داره و آنتی بیوتیک می‌نویسه براش

پسر منم تند تند گلودرد میشه و کلا یه مدت هر دو هفته یه بار پیش جراح گوش حلق بینی و فوق تخصص عفونی اطفال میبردم دکتر بهم گفت به هیچ عنوان به بچه انتی بیوتیک نده و بهم گفت بعضی از همکاران ما بدون اینکه ازمایش  کشت حلق  برا بچه بنویسند یا بدون دیدن چرک و عفونت برا بچه انتی بیوتیک تجویز میکنند که اصلا درست نیست. گلوی پسر منم التهاب میکنه و درد میگیره قرمز میشه ولی دکتر گفت فقط مایعات. اگر گلودرد به همراه دانه های سفید روی لوزه ها و حلق باشه و بچه تب هم بکنه خطرناک هست و حتما باید انتی بیوتیک بخوره. برای یه التهاب ساده دادن قرص درست نیست

حالا پسر من حین سرماخوردگی زیاد آبریزش بینی نمیگیره و هروقت میفهمم مریضه که تبش میره بالا

دختر منم

فقط تب میکنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.