2777
2789
عنوان

فوبیا گواهینامه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست
واییی:) ایشالا قبول بشی عزیزم

قربونت ،انشالله،اصلا نترس من ترسم کامل ریخته اعتماد بنفسم بشدت رفته بالا به خودم میگم یا گواهینامتو میگیری یا اگرم نتونستی فدای سرت اصلا به خودم استرس نمیدم،من درحدی ناشی بودم که فرق پدال کلاچ وترمز وگاز رو نمیدونستم الان دلم میخاد پامو بزارم رو پدال گاز تخته گاز برم ولی مربیم نمیزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گواهینامه گرفتنم تو ۲ ماه جمع شد 

۱۲ روز جلسه 

یک هفته بعدشم آزمون ایین نامه 

بار اول قبول شدم

هفته بعدشم اولین ازمون عملی خاک برسرش کنن دنده اش یه جوری بود متوجه نشدم تو دنده است بار دوم کلاچ درگیرم ضعیف رود ماشین خاموش کردم

بار سوم فقط با یه دوبل زدن قبول شدم

دو ما هم طول کید گواهینامه ام بیاد ولی من ماشین داشتم زیاد میشستم بدون گواهینامه 

تمرینم کردم

کلا مشکلی نداشتم با کلاچ

قربونت ،انشالله،اصلا نترس من ترسم کامل ریخته اعتماد بنفسم بشدت رفته بالا به خودم میگم یا گواهینامتو ...

من اونارو بلدم روشن کردن اینارو ولی مثلا فرمون اینا بلد نیستم

🐍🌶

چجوی😂😂😂

چند بار رفته بود ولی نمیتونست قبول بشه

من رانندگی بلد بودم گواهینامه رو هم چندسال قبلش گرفته بودم 

رفته به جاش رانندگی کردم افسر گفت عالیه😂

ولی استرس گرفته بودم که نشناسه دست و پای میلرزید😄