2777
2789

دوباره افزایش بدم چون نیاز دارم به پولش حالا زنه هی التماس می‌کنه دوتا بچه دارم واقعا کم میاریم پول حالا شمام میخوای ببری بالا این درست نیست

منم گفتم اگه میخوای تخلیه کن اینجا رو اگرم نمی‌خوای منم که من به هیچ عنوان تحت تاثیر حرف کسی قرار نمیگیرم کار خودمو انجام میدم حالا تصمیم با شماست گفت شب با شوهرم حرف بزنم جوابشو میگم

God, please give me great wealth so that I can befortunate

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دویت داری فحش بخوری؟؟

سادیسم داری عزیزجان؟

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دویت داری فحش بخوری؟؟سادیسم داری عزیزجان؟

شایدم مازوخیسم 😑

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

گناه داره تو فصل سرما راحت خونه گیر نمیاد .همینجوری هم کرایه ها بالاست .مراعاتشو بکن انشالله خدا هم برات برسونه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز