2777
2789
عنوان

دوس ندارم برم سرکار کاش شوهرم پولدار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 62 پست
من همیشه می گم وقتی سر کار می ری پول داری ولی وقت خرج کردن نداری! وقتی سر کار نمی ری وقت خرج کردن ...

دقیقا با حرفت موافقم .خصوصا من که از اول شاغل بودم الان که مرخصی هستم هم مثل زن خونه دار کار نمیکنم.همیشه یه آخر هفته برای تمیز کردن خونه وقت میذاشتم الان هم خونه مرتبه و نمیتونم مثل زن داداشم هرروز گردگیری کنم...

ااین تفکر شخصی شماست عزیزم . من خودم آدمیم که تو خونه موندن رو واقعا عذاب میبینم . سلایق فرق‌داره ک ...

کلاه سرشون رفته چون تحمیل اجتماعی برای سرکار رفتن زنها ایجادکردن با زدن توسر نقشهای سنتی زن که مادری خونه داری وهمسرداریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااین تفکر شخصی شماست عزیزم . من خودم آدمیم که تو خونه موندن رو واقعا عذاب میبینم . سلایق فرق‌داره ک ...

البته من به این رسیدن همه شاغل شدنی هم موفقیت نیست 

الان دو تا خانوم تو فامیل داریم زن ها شاغل هستن بعد شوهرشون سر کار نمی ره و با حقوق خانومه زندگی می کنند یکیشون بالاخره بعد 15 سال تازه یک ساله داره می ره سر کار! 

اون یکی هم اسمش دلال ماشین هست ولی بیشتر وقت ها بیکاره و براش چند تا کار ثابت پیدا کردن ولی حاضر نشد بره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

کلاه سرشون رفته چون تحمیل اجتماعی برای سرکار رفتن زنها ایجادکردن با زدن توسر نقشهای سنتی زن که مادری ...

عزیزم کسی از کسی انتظار نداره .  شاید بگیم مرد باید کار بکنه ولی کم مردی پیدا میشه که بگه زن ها باید کار بکنن . اگرم بخواد بگه برای زن خودش میگه که اوکیه. .اونیم که نقش های سنتی رو میزنه تو سر دو حالت داره یا بیشعوره و نفهمه و بی ارزش  حالت دوم اینه که سبک متفاوتی از زندگی رو دوست داره . مثلا مت خودم فکر خانه دار شدن دیوانم میکنه و برای خودم اصلاااااا دوست ندارم . ولی اینطور که خانم هتی خانه دار رو بی ارزش بدونم ، فقط میگم خودم برای خودم خانه داری رو دوست ندارم

دقیقا با حرفت موافقم .خصوصا من که از اول شاغل بودم الان که مرخصی هستم هم مثل زن خونه دار کار نمیکنم. ...

اخه تمیزکاری هر روزه واقعا وقت حروم کنی هست خونه به انقدر تمیز بودن نیاز نداره.  

من اون دوران سالی که نمی رفتم سر کار خیلی برام پربار بود 

صبح می رفتم کلاس نقاشی. ظهر کلاس خیاطی. 

ظهر می امدم خونه و ناهار و استراحت 

عصرها هم می رفتم کلاس قران 

شب ها هم کارهای خیاطی انجام می دادم. از یه شاغل بیشتر سرم شلوغ بود 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

عزیزم کسی از کسی انتظار نداره . شاید بگیم مرد باید کار بکنه ولی کم مردی پیدا میشه که بگه زن ها باید ...

مردها زباناً شاید نگن زن باید کارکنه ولی وقتی میبینن مثلا زن برادرشون درامدداره کمک خرجه توذهنشون مقایسه میکنن وبالاخره یه جابروزمیدن بنابراین زنها محبورن برای تحقیرنشدن ومقایسه نشدن باشاغلها سختی شغل بیرونم به جان بخرن

البته من به این رسیدن همه شاغل شدنی هم موفقیت نیست الان دو تا خانوم تو فامیل داریم زن ها شاغل هستن ب ...

عزیزم هیچی تو دنیا  به معنی موفقیت نیست . نه اوتی که بهترین شغل رو داره ، نه اونی که سنتی ترین زندگی رو داره . من خودم زن های متفاوتی رو کنارم دیدم ، فامیل خانه دار زیاد دادم شاغل هم زیاد ددم یکیش مادر خودم با ۳۵ سال سابقه کار .  رو هیچ کدوم نتونستم لیبل موفق بودت یا نا موفق بودن  بزنن  ولی انسان میتونه متوجه مزایا و معایب هر کدوم بشه. و مثلا اینجاست که دیگه سلیقه نظر میده 

مردها زباناً شاید نگن زن باید کارکنه ولی وقتی میبینن مثلا زن برادرشون درامدداره کمک خرجه توذهنشون مق ...

خوب الان مثلا زنی که دوست داره تو جامعه باشه دوست نداره ساعت ها تو خونه بشینه و هدف بچه داری نداره با آیت قضاوت ها باید چیکار بکنه ؟ بهتر نیست به جای بها دادن به افکار مردا که هررررررررر کاری بکنی یک قضاوت عجیب غریب پشتش دارن به زندگی و علایق خودمون سرگرم بشیم؟ من خودم هرگز دوست ندارم از لحاظ مالی وابسته به مردی بشم ، مخصوصا مردای الان که واقعا منت میزارن . چرا باید اسیر کسی بشم ؟ بهد شما میگید اگر کار کنی ی جور دیگه اسیر میشی . پس کلا ما حق اسیر کردن رو دادیم دست آقایون میگیم : شما برای ما تصمیم بگیرید . عالیه

خوب الان مثلا زنی که دوست داره تو جامعه باشه دوست نداره ساعت ها تو خونه بشینه و هدف بچه داری نداره ب ...

اسارت نیست اگربه حجای اینهمه تلبیغ استقلال زن تاکیدمیشد روی وظیفه مرد که باید درشان زن تامینش کنه ووظیفه منت نداره.

عزیزم هیچی تو دنیا به معنی موفقیت نیست . نه اوتی که بهترین شغل رو داره ، نه اونی که سنتی ترین زندگی ...

همین زن فامیل که گفتم شاغل هست.  اون زمانی که استخدام رسمی شد خود من می گفتم خوش به حالش الان برای خودش حقوق داره و هر چی بخواد می خره 

الان که چند ساله ازدواج کرده می بینم اوضاع زندگی اش از منم سخت تر هست شوهره اهل کار رفتن نیست و این مجبوره همه حقوقش برای خرج زندگی اش بده!   یعنی یه عمر تلاش کردی که سر کار بری تا یه شوهره تنبل با خیال راحت تو خونه بخوابه و خودش به کار نزنه!  

انگار همه فاکتورهای موفقیت باید باشه ولی تهش شانس هم مهمه! 

اسارت نیست اگربه حجای اینهمه تلبیغ استقلال زن تاکیدمیشد روی وظیفه مرد که باید درشان زن تامینش کنه وو ...

دقیقا اسارته عزیزم .  خوب بحث اینه جامعه به جای چسبیدن به مرد همیشه دنبال اینه یک قلاده ببنده به زن بگه : چرا خونه نشستی ؟ چرا کار میکنی ؟ چرا نمیخوای بچه بیاری ؟ چرا نمیخوای..... . هیچ وقت به مردا یاد ندادن ولی همیت سرکار رفتن خانم هاست که جامعه رو برای خانم ها هموار کرده عزیزم . من نمیدونم سلیقه شما چیه . حدس می‌زنم زنان سنتی رو دوست دارید بیشتر ولی یادتون باشه اتفاقا اگر هیچ وقت پای استقلال زنان نمیومد وسط شما حتی حق رای دادن نداشتید . شما حتی کوچیک ترین حق هارو نداشتید. چون جامعه ما مرد سالاره  ولی حضور خانم های شاغل مطمئن باش دنیای مارو عوض کرده خداروشکر .اینکه دیگه مردی ازین موقعیت سو استفاده بکنه یا نه به شرف خودش بستگی داره. ما قرار نیست روحیه خودمون رو سرکوب کنیم بخاطرش❤️

همین زن فامیل که گفتم شاغل هست. اون زمانی که استخدام رسمی شد خود من می گفتم خوش به حالش الان برای خ ...

بعضی مردا اینطوری و با کار کردن زن تنبل تر میشن . اینجاست که پای سیاست میاد وسط . من مادرم گاها تعریف می‌کرد از خود همکاراش میگفت مثلا خانم فلانی میگه من فیش حقوقیم رو به شوهرم نشون نمیدم چون مثلا معتاده من دارم پس انداز میکنم . یا مثلا خانم فلانی گفته من اصلا پول به شوهر نمیدم . خود من زن عموم خانه دار بود گفت دیگه دوست ندارم اسیر خونه بشم و داره کار میکنه ولی یک ریال هم به شوهرش نمیده . همه اینا به کلی فاکتور ربط دارن؛ وضع اقتصادی خانه . وضع روانی خانواده . وضع صداقت و دوستی خانواده. و هزار تا چیز . 

دقیقا اسارته عزیزم . خوب بحث اینه جامعه به جای چسبیدن به مرد همیشه دنبال اینه یک قلاده ببنده به زن ...

فعلا که جامعه داره ازاونوربوم میافته دخترای شاغل خواستگار دارن زنای شاغل الگوی موفقیتن ومردها هم روزبه روز بارشون سبکترمیشه وبارروی دوش خانمها سنگین تر.

فعلا که جامعه داره ازاونوربوم میافته دخترای شاغل خواستگار دارن زنای شاغل الگوی موفقیتن ومردها هم روز ...

خخوب اگر این اتفاق داره میوفته خیلی هم خوبه . زنان شاغل الگو موفقیت هستن که باشن . ناموفق که نیستن . برای خانمی که سنتی پسنده اوکی بره یک خانه دار که کلی بچه داره رو الگوش قرار بده به کسی ربطی نداره . ی جور رفتار نکن که انگار زنا عقلی ندارن . هر انسانی پشت ویترینه ، میتونی سبک زندگیش رو ببینی و بهد با مقایسه زندگی ها و سلایق خودت انتخاب کنی . برای من بله خانم شاغل خیلی الگو تره و افتخار هم میکنم . مردانی که سبک میشن هم تقصیر زنان نیست بلکه بخاطر مادران تنبل خودشونه که همیشه خواستن گردن زن بندازن همچی رو . چون خودم مادرم سی و پنج سال کار کرد و پدرم پا به پاش کار کرد . پس این به خود مرد بستگی داره . دباره خواستگار و اینام ببخشید اما دخالت نباید بکنیم

منم نمیتونم تو خونه بمونم یعنی چی صب تا شب ادم تو خونه حالا آدم پولدار باشه حداقل کلاسای زبان و باشگ ...

بالاخره قرار هم نیست صبح تا شب تو خونه بشینیم 

مسافرت می ریم بچه دار می شیم به کارهای بچه ها رسیدگی می کنیم.  مهمونی و گردش می ریم 

هیچ کدوم از دو سبک زندگی فاجعه نیست  اگه به خوبی مدیریت بشه و شانس هم یاری کنه می تونه هر کدوم خیلی هم لذت بخش باشه