2777
2789
عنوان

دوس ندارم برم سرکار کاش شوهرم پولدار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 62 پست
دقیقا من تموم پول شوهرم دست خودمه هم حقوقش هم پس اندازش ولی حساب ریال ب ریالشو داره🫠

می دونی پول می دن ولی بیشتر نقش حسابدار براشون داری تا اینکه اراده ای روی دخل و خرج خونه داشته باشی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا با این پیشنهادا بدتر نندازیدش تو چاه ،بچه ک بیاد واویلاتره

به بهانه بچه مدتها میتونه مرخصی بگیره

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

حالابرعکس من که شدیدا دلم میخا شاغل باشم .

ولی همسرم دوس نداره اصلا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
منم بعد از اتمام درسم سرکار رفتم الان ۱۷ ساله که کار میکنم تو مجردی و بعد ازدواج تا زمان نداشتن بچه ...

من همیشه می گم وقتی سر کار می ری  پول داری ولی وقت خرج کردن نداری!   وقتی سر کار نمی ری وقت خرج کردن داری ولی پولش نداری 

سر کار می ری لباس می خری ولی همیشه سر کار هستی و وقتی نداری که اون لباس و لوازم ارایشی برای گردش و تفریح بیرون استفاده کنی یه جمعه خونه هستی که کلی کار عقب افتاده برای انجام دادن داری! 

وقتی هم سر کار نمی ری انقدر توقعات دیگران بالا می ره که انتظار دارن هر وقت خواستن سر زده بیان و خونه ات از تمیزی برق بزنه و قابلمه غذات اماده روی گاز باشه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

شوهر من وضعش خوبه اما اصلا از زن خونه خوشش نمیاد. البته من شاغل بودم که باهم ازدواج کردیم اما خواستم ...

دوست من درس نخوند دیپلم گرفت فقط . چند تا عمل و تزریق کرد میرفت ارایشگاه همش مدل مو عوض میکرد. با یه پسره پولدار تو‌ خیابون اشنا شد . ازدواج کرد . الان اصلا تو خونه اش هم کار نمیکنه نه اشپزی ن تمیز کاری . همش تو سفرن ‌ همش رستوان های گرون .پسره براش ماشین کوپه خرید گوشی ایفون . خونه ب اسمش زده 

چرا من عاشق کار کردنم تو خونه موندن خوب نیست آدم دق میکنه بس سرکله میزنه با بچه و چیزایی که دوس داره ...

وواقعا کار کردن  نعمته . تو خونه‌موندن بنظرم فرسودگی میاره .  البته بعضیا هستن اصلا نمیتونن کار کردن رو تحمل کنن ولی یکی مثل خود من واقعا روانی کار کردنم.

این به خود نرسیدن بهانه الکیه،من همه همکاران به خودشون می‌رسند و مرتبن،حتی کارگر ساده شرکتمون دماغ ع ...

به نظرم انرژی ادم ها با هم فرق داره.  من سر کار که می رفتم عصرها انقدر خسته بود که وقتی می رسیدم خونه مثل جنازه می افتادم.  بعد همکارم فرداش می امد می گفت تا 12 شب تو آرایشگاه بودم و موهام دکلره کردم! 

دوست من درس نخوند دیپلم گرفت فقط . چند تا عمل و تزریق کرد میرفت ارایشگاه همش مدل مو عوض میکرد. با یه ...

همچین ادمایی با همچین شانس هایی خیلی کمن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
کاملا باهات موافقم کلاه بزرگی سر زنهای شاغل گذاشته شده

ااین تفکر شخصی شماست عزیزم .  من خودم آدمیم که تو خونه موندن رو واقعا عذاب میبینم . سلایق فرق‌داره کلاهی هم گذاشته نشده . اگر سی سال پیش بوو ی چیزی ولی تو عصر چدید همه با یکی دو تا بچه ، وسایل دیجیتال ، مهدکودک و .. خیلی معنیش متفاوت میشه .  کلاهی سر کشی نرفته فقط هر کس سلایق متفاوتی‌داره

وواقعا کار کردن نعمته . تو خونه‌موندن بنظرم فرسودگی میاره . البته بعضیا هستن اصلا نمیتونن کار کردن ...

منم نمیتونم تو خونه بمونم یعنی چی صب تا شب ادم تو خونه حالا آدم پولدار باشه حداقل کلاسای زبان و باشگاه این چیزارو بره یه چیزی

دوست من درس نخوند دیپلم گرفت فقط . چند تا عمل و تزریق کرد میرفت ارایشگاه همش مدل مو عوض میکرد. با یه ...

خدا شانس بده.   عروس یکی از فامیل ما هم همینه. 

یه روز هم سر کار نرفت ولی شوهره خونه به نامش زد ماشین شاسی بلند براش خرید چقدر هم طلا هر بار براش می خره 

البته سه تا بچه هم براش اورده.

دیگه شوهر کردن به شانسه ادمه