2777
2789
تازه یه چیز دیگه اینکه خانواده ی به ظاهر مذهبی و مقید از اونایی که پوششون بهت اطمینان خاطر میده اما ...

كجاي قزوين هستن اين لعنتيا؟

والا من با اصل قزوينيا در ارتباط نيستم

ولي خب قبول دارم از حجاب سواستفاده ميكنن ي عده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهارسال اونجا درس خوندم. غريبه بين خودشون راه نميدن انگار بلانسبت چي هستن! علنا هم ميگن اينو. 

اخلاق هاي بد واقعا دارن من مريض شده بودم.

ديگه قطع رابطه كردم و بي محلي اما اينا دست از سرم برنميداشتن.

دعانويس هم زياد داره.

مرداي هيز هم زياد داره.

زناي بد هم همينطور.

اون چيزي كه من ديدم ارامشي نبود تو شهرشون.

همش هم پارتي بازي واسه همشهري.🤢

ارامش مي خواي فقط رشت. 

من خودم تركم ولي فقط رشت رو ميپسندم براي زندگي، مردماي خوبي دارن.

من چهارسال اونجا درس خوندم. غريبه بين خودشون راه نميدن انگار بلانسبت چي هستن! علنا هم ميگن اينو.&nbs ...

وای آره دعانویس و منم دیدم ازشون همینایی که صحبتشونو کردم ما رو اذیت کردن یه سره پیش دعانویس بودن خدا نگذره ازشون

🎨 
وای آره دعانویس و منم دیدم ازشون همینایی که صحبتشونو کردم ما رو اذیت کردن یه سره پیش دعانویس بودن خد ...

من خيلي اذيت شدم اونجا.

واقعا كسي رو نديدم دوست داشته باشه اونجا رو.

وقتي بري و بموني ميفهمي.

همش هم به خاطر رفتارهاي زشت خودشون با غريبه هاست.

اصلا يه ميدون غريب كش هم دارن كه عوض شده مثلا اما همونه.

من خيلي مهربون بودم باهاشون واسه همين هنوزم دوست دارن رابطه داشته باشم اما ديره. من واقعا زجر كشيدم اونجا.

خوندم عزیزم پاک کن آخه میگفتن ما قزوینی هستیم تا یه صحبتی میشد 

ن بابا اينا اصلا قزويني حساب نميشن

اصلا خيلي ادماي بدي هستن

من تاحالا نشنيدم يكي از اونجا تعريف كنه

اكثرشونم معلم هستن

من خيلي اذيت شدم اونجا. واقعا كسي رو نديدم دوست داشته باشه اونجا رو. وقتي بري و بموني ميفهمي. همش ...

میدونم چی میگی ما چند ساله با این خاندان درگیریم اونقدر بدی کردن و کثافتکاری که حد نداره کاری به شهرشون ندارما طایفه ی کثیف و پولدوست و  دروغگویی بودن چند تا خانواده همدست شدن ما رو بیچاره کردن 

🎨 
من قزويني نيستم  من هم اينجا درس خوندم هم ٨سال اينجا زندگي ميكنم اصلا اين موردايي ك گفتي تا ب ...

خب چكار كنم؟

عوضش من و خيلي هاي ديگه ديديم.

نظرت رو جداگانه بيان كن. گرچه فكر نكنم كسي باور كنه.

خب چكار كنم؟ عوضش من و خيلي هاي ديگه ديديم. نظرت رو جداگانه بيان كن.

برات گزارش زدم

از طرز برخورد و رفتارت مشخصه شمام از كدوم شهر و قوم هستي ديگه ريپلايم نكن جوابتو نميدم

میدونم چی میگی ما چند ساله با این خاندان درگیریم اونقدر بدی کردن و کثافتکاری که حد نداره کاری به شهر ...

اصلا بيخود نيست ميدون غريب كش اينا معروفه تو تاريخ. يه چيزي بوده ديگه.

تا نرن مردم اونجا تجربه نكنن متوجه نميشن.