آذری1 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 294 عنوان قزوین واسه زندگی چه جوریه؟ 42500 بازدید | 149 پست چه جور شهریه مردمشون چه طورن و میشه توش زندگی کرد؟ 1397/01/22 | 19:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 عاليه ماهم هعى ميگيم بريم قزوين بشينيم شما كدوم شهرى؟ شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
آذری1 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 294 عاليه ماهم هعى ميگيم بريم قزوين بشينيم شما كدوم شهرى؟ ما از اهواز به خاطر آلودگی میخایم بزنیم بیرون ولی استرس دارم نمیدونم چه جور شهریه
rahhha عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 2805 چرا اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤همه شون نه ها ۸۰ درصد من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده بودن دنبال دو تا دختر چیزای بدی بهشون می گفتن و.....😤 همتون رو دوست دارم :)
ساحل_آرام2 عضویت: 1394/01/12 تعداد پست: 313 نه عزيزم شهر خيلي عالي هستش براي زندگيهم تميزه هم مردم اروم و با فرهنگي داره كه هنوز من نبودم كه تو در دلم نشستي
آذری1 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 294 اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ... از لحاظ فرهنگی منظورته؟خود شهر چی تمیزه واسه زندگی امکاناتش چطور؟
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 جااااااان من نرو قزوین باشه؟؟؟؟ دقیقاچراماقزوین رفتیم شهرمون نزدیک قزوینه دوسدارم برم قزوین اونقدرهم خوشگله یه پارک باراجین داره فوقولعادس هااااتابستوناعالیه من ک دوسدارم چ بازارهایی چ خیابونهایی ک سنگ فرش داره میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
ساحل_آرام2 عضویت: 1394/01/12 تعداد پست: 313 البته من خودم قزوين نيستم شهر نزديك بهش هستم ولي خودم قزوين رو دوست دارم براي زندگي خيلي آرامش توش برقراره كه هنوز من نبودم كه تو در دلم نشستي
آذری1 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 294 نه عزيزم شهر خيلي عالي هستش براي زندگي هم تميزه هم مردم اروم و با فرهنگي داره شما قزوین زندگی میکنین؟
ساحل_آرام2 عضویت: 1394/01/12 تعداد پست: 313 دقیقاچراماقزوین رفتیم شهرمون نزدیک قزوینه دوسدارم برم قزوین اونقدرهم خوشگله یه پارک باراجین داره فوق ... كجايي شما ؟ من تاكستان كه هنوز من نبودم كه تو در دلم نشستي
rahhha عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 2805 از لحاظ فرهنگی منظورته؟خود شهر چی تمیزه واسه زندگی امکاناتش چطور؟ تمیزه ولی خونه و ایناش رو نمی دونم نه فرهنگ نه من که رفته بودم کلی تیکه شنیدم پدرم دراومد 😣 دیگه حالا خود دانیالبته اگه با شوهرت بری بیرون شاید مشکلی پیش نیاد همتون رو دوست دارم :)
آذری1 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 294 البته من خودم قزوين نيستم شهر نزديك بهش هستم ولي خودم قزوين رو دوست دارم براي زندگي خيلي آرامش توش ب ... امکاناتش خوبه؟احساس غربت به ادم دست میده یا نه؟اخه بعضی شهرا آدم دلش توش میگیره
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ... عزیزم کجامردمش هیزنیستن هیچوقت جمع نبدیم درموردمردمهاخوبع گلم هیزچشم همه جاهست به نظرم نمیشه کلی گفت من ک سه چهارباری رفتم چیزی ندیدم میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭