2777
2789
عنوان

روابط خواهر و برادری کثیف

1236 بازدید | 42 پست

میخوام بدونم فقط من تجربه ش کردم یا دیگرانم تجربه بیشرفی خواهرو برادرو داشتن خواهر منکه چون از بچگی یتیم بودم همیشه منو وحشیانه کتک میزد حقمو خورد شاید باور نکنید حتی لباسای قدیمی و پارشو میداد بپوشم بااینکه پول پدرمو چون بالای هیجده بود همشو به اون میدادن حقوق پدرم و اجاره مغازه ها و … شاید باور نکنید ولی حتی عروسکامم ازم گرفت و نمیذاشت بازی کنم میگفت برای بچه هام میخوام نگه دارم تو خرابشون میکنی بعضی شبا اونقدر بهش فکر میکنم حمله پنیک بهم دست میده و میخوام بمیرم انگار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا سر بچه هات بیاد اگر بچه هات بزرگن ایشالا سر نوه هات بیاد که ازارم میدی

نفرین به خودت برمی‌گرده خانوم شما حتما بخاطر حملات مشابه پنیک باید تحت درمان توسط روانشناس قرار بگیری بعدشم عنوان تاپیکت جوریه که آدم حس می‌کنه منظور روابط جنسی یا تج ا وز باشه 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
الهی برگردم اسی درکت میکنم...لطفا با روان شناس صحبت کن اروم شی 💔

خیلی حالم بده چه گوهی خوردم نوشتم کثیف بخدا فکرم مشغوله کلمات از رهنم درست نگیذرن حالا یمشت ادم خودشیفته که هیچی از همدلی و انسانیت نمیدونن گیر دادن به اون کلمه ایشالا خدا سرشون بیاره 

نفرین به خودت برمی‌گرده خانوم شما حتما بخاطر حملات مشابه پنیک باید تحت درمان توسط روانشناس قرار بگیر ...

نفرین ناحق بر نمیگرده اه یتیم تا مغز استخونتو میسوزونه مخصوصا که داشتم درددل میکردم نمک به زخم پاشیدی امثال شما پشت هم بدبختی میاد سراغشون بعدم به خدا میگن خدایا منکه کاری نکردم چرا یهو بدبخت شدم 

عزیزم تو قطعا مریضی با این عنوان تاپیکت

شاید اشتباه نوشته ولی توی متن مشخصه منظورش چیه شما هم خیلی نرمال نیستی با توجه به متن میای سریع تهمت میزنی 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...