2777
2789
عنوان

روابط خواهر و برادری کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 42 پست

توی سایت یه سری تاپیک ها بیشتره مثلا تاپیک خیانت یا همون تج ا و ز و اینا و کلمه کثیف باعث میشه فکر کنی استارتر میخواد غیر مستقیم و بدون اینکه تاپیک بترکه همچین چیزی رو بگه 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
اشتباه ریپ زدم معذرت میخوام عزیزم با خانومی که نوشتن فکر کردن موضوع ت وز هست بودم

خواهش میکنم منم در ادامه حرف شما میگم چون سایت پر از تاپیک های مربوط به خیانت و تجا و ز هستش آدم حس می‌کنه استارتر غیر مستقیم میخواد اونا رو بگه که نترکه تاپیکش

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین ناحق بر نمیگرده اه یتیم تا مغز استخونتو میسوزونه مخصوصا که داشتم درددل میکردم نمک به زخم پاشید ...

بابا اون یچیزی گفت اینقدر سر کوچکترین چیزی نفرت پراکنی نکن

منم یتیمم پدرم سالهاست فوت کرده 

یتیمی پیامبر نیستیم که 

بعدشم شما سعی کنیم به آرامش برسی گذشته رو رها کنی 

خدا خیرت بده ممنونم که درک میکنید واقعا من بدبختم حتی کسیو ندارم بتونم دودقیقه حرف بزنم لیاقتم فقط م ...

خدا نکنه انشالله که حل میشه برات صلوات می‌فرستم گلم امیدوارم که حال دلت خوب بشه  ❤️🌹

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

بابا اون یچیزی گفت اینقدر سر کوچکترین چیزی نفرت پراکنی نکنمنم یتیمم پدرم سالهاست فوت کرده یتیمی پیام ...

چی میگی شما ؟؟؟ نمیفهمی من چی نوشتم ؟ چه ربطی به یتیمی پیامبر داره ؟ چقدر زبون نفهمین واقعا من دارم از رنجام و بدبختیام میگم میاین شعر میگین برام ؟ یعنی ذره ای انسانیت همدلی ارامش دادن و … در شما وجود نداره 

چی میگی شما ؟؟؟ نمیفهمی من چی نوشتم ؟ چه ربطی به یتیمی پیامبر داره ؟ چقدر زبون نفهمین واقعا من دارم ...

شما خودت همدلی و آرامش داره؟ 

یا زبون میفهمی ؟ 

سر صبحی دهنت باز کردی به همه داری توهین می‌کنی !

جمع کن خودتو !

آرامش دادم که آخر جمله دارم میگم رها کن 

گفتم یتیمی پیامبر بودن نیست که میگی آه یتیم تا مغز استخونت رو میسوزونه!

شما خودت دنبال بحث و جدلی مثل اینکه خانم نسبتا محترم

شما خودت همدلی و آرامش داره؟ یا زبون میفهمی ؟ سر صبحی دهنت باز کردی به همه داری توهین می‌کنی !جمع کن ...

چی میگی تو ادم بیمار ؟ من اومدم درددل کنم تو التن درددلی کردی که باهات همدلی کنم ؟؟؟ وای کاش حداقل خفه شید بدتر نمک رو زخم نشید کاش ادمای سیاه و‌پلیدی مثل شما از دنیا حذف شن فقط نکبتو کسترش میدین ! الان اومدم حرف بزنم اروم شم تو پریدی این وسط چی میگی چون پیامبر نبودم پس غمم مهم نیست چی میزنین خدایی ؟ چرتو پرت میگین 

چی میگی تو ادم بیمار ؟ من اومدم درددل کنم تو التن درددلی کردی که باهات همدلی کنم ؟؟؟ وای کاش حداقل خ ...

ببین عصبی هستی من دیگه کاری با شما ندارم و حتی صحبتی نمیکنم و از تاپیک شما میرم 

اما خدا شاهده 

یک کلمه دیگه 

فقط یک کلمه دیگه به من توهین کنی کلماتی از قبیل خفه شید و بیمار و ....نسبت به من بکار ببری مطمئن باش به صورت حقوقی کاملاً جدی پیگیری میکنم 

دوست داری باور کن 

دوست نداری باور نکن 

فقط یک جمله توهین آمیز دیگه با ابلاغیه فاصله داری .

ببین عصبی هستی من دیگه کاری با شما ندارم و حتی صحبتی نمیکنم و از تاپیک شما میرم اما خدا شاهده یک کلم ...

بصورت حقوقی پیگیری میکنی ؟ 🤣🤣🤣🤣🤣باشه عزیزم برو پیگیری کن ولی میخوای پیگیری کنی پس بیا چارتا فحش ابدار بدم حداقل برای چارتا گمشو خفشو نری شکایت کنی قاضی به ریشت بخنده برو بچه سال رو مخ من راه نرو شعور داشته باش فهمیدیم ترم یک حقوق هستی 

بصورت حقوقی پیگیری میکنی ؟ 🤣🤣🤣🤣🤣باشه عزیزم برو پیگیری کن ولی میخوای پیگیری کنی پس بیا چارتا فحش ...

بنده ۲۶ سالمه 

تو تاپیک هام رو هم اگر ببینی متوجه میشی پارسال داشتم برای ارشد می‌خوندم 

وکیل هستم میتونی این بحث رو تا هر زمان که علاقه‌مند هستید پیگیری کنید 

و حتماً من مشتاقم چهارتا فحش آبدارتر بدین....

بنده ۲۶ سالمه تو تاپیک هام رو هم اگر ببینی متوجه میشی پارسال داشتم برای ارشد می‌خوندم وکیل هستم میتو ...

چه وکیل بیکاری هستی که چهارصبح اول هفته اینجا پلاسی درحد دیه بگیری و شکایت از اینو اونو جایزه بگیری هست مگه کارت خانم وکیل ؟ برو که ایشالا به درد من گرفتار بشی و یه اسکلی مثل خودت بیاد شعر بگه برات واقعا عقل نداری و موقعیتو نمیفهمی خاضرم قسم بخورم تهش پیامنوری ازادی چیزی مدرک گرفتی برو که سرت میاد بدجور تا بفهمی رو مخ کسیکه اومده درددل کنه نری برو کنه خدا به اطرافیانت رحم کنه با وجود ادم نجسبی مثل تو 

چه وکیل بیکاری هستی که چهارصبح اول هفته اینجا پلاسی درحد دیه بگیری و شکایت از اینو اونو جایزه بگیری ...

چهار صبح پاشم برم دادگاه ؟!

یعنی پرکارم که چهار صبح بیدارم 

بعد وکلا وقت استراحت ندارن؟!

چهار صبح پاشم برم دادگاه ؟!یعنی پرکارم که چهار صبح بیدارم بعد وکلا وقت استراحت ندارن؟!

نه الان بخواب تازه ساعت پنج برو دادگاه برات فرش قرمز پهن کردن 🤣🤣برو بچه با همسطح خودت بازی کن من وقت و حوصله و اعصاب بچه بازی ندارم وقتی حتی در این حد شعور نداری موقعیتو بستجی و درک کنی حرف زدن و سروکله زدن باتو فقط سطح خودمو پایین میاره