2777
2789
عنوان

بیاین یکم شاد و ترسناکش کنیم

140 بازدید | 34 پست

دلم میخاد حالم عوض شه،اخه اینقد الان گریه گردم بخاطر شوهرم گریه منم گ باید بیصدا باشه ک بچهام نشنون ساعتای ۱۲ شب بود میومدم خونه خیابونم خوخلوته دیدم ی مرد نشسته یجای خلوت توخیابون یا دیوار جلوییش حرف میزد شاخ در اوردم نمیدونم چیزی مصرف کرده بود یا جنی بود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایلی که زایمان کردم حدودا20روزه بود بچم ساعتای4اینا خوابید، شوهرم ساعت6میرفت سرکار بعد رفتنش طبق عادت پشت بند درو بستم واومدم که دیگه بخوابم، توپذیرایی میخوابیدیم روی اپن یکم لوازم بود صداشکستن اومد چشمم وبازکردم دیدم شوهرمه داره لبخندمیزنه عصبی شدم گفتم فلانی دیدی که بچه تازه خپابیده مراقب باش بیدارمیشه بخدا خستم گفت ببخشید بخواب منم میام همینجوری که چشام وبستم وتکون خوردن پتو رو حس کردم یادم افتاد اصلا شوهرم خونه نیست همه اینا تو چندلحظه شد قسم میخورم از ترس بیهوش شدم 

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

همه بهم میگفتن خانومی که تازه بچش بدنیا میاد اصولا میترسه فکر وخیال بوذه و... ولی خب بعدش دیگه اتفاقایی افتاد که مجبور شدیم ازاون خونه بریم

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

همه بهم میگفتن خانومی که تازه بچش بدنیا میاد اصولا میترسه فکر وخیال بوذه و... ولی خب بعدش دیگه اتفاق ...

چیا

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

حالا آخرش چی شد؟ با شوهرت دعوا کردی و گریه میکنی، یا تعجب کردی از حرف زدن اون مرد با دیوار؟

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

[QUOTE=398028279]چیا[/QUOفضای خونه رو میگم تصور کنی درخونه بازمیشد راهرو بود دراتاق خواب تو راهرو بعد پذیرایی و اشپزخونه ما توپذیرایی میخوابیدیم گهواره بچه کنارم بود چند شب بعد اون ماجرا شب شوهرم بیدارم کرد گفت بچه اونجا چیکار میکنه هول شدم پاشدم دیدم بچم توگهوارشه گفتم چی میگی پس دیدم دستم وفشار میده قفله به سمته راهرو نگاه کردم یه کله فقط از کنار دراتاق خواب بیرون بود بچه رو زدیم زیر بغل الفرار😁😁

چیا

یامثلا نشسته بودیم یهو میدی ظرفهای تو کابینت بلندمیشه صاف وسط اشپزخونه میخوره زمین دربطری اب خودش بازمیشد پرت میشد توهوا و... دیگه من که عادت کرده بودم ولی خب بخاطر بچه رفتیم

[QUOTE=398028279]چیا[/QUOفضای خونه رو میگم تصور کنی درخونه بازمیشد راهرو بود دراتاق خواب تو راهرو بع ...

عزیزم من خودمم از شب ازدواج هرشب خواب جن می‌دیدم تا همین ی ماه پیش بمدت هشت سال...ازخونمونم خیلی میترسم..مخصوصا ی اتاق مطمعنم جن هس

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
یامثلا نشسته بودیم یهو میدی ظرفهای تو کابینت بلندمیشه صاف وسط اشپزخونه میخوره زمین دربطری اب خودش با ...

یاااخداااامن همسرم بعضی شبا شیفت میشن من از ترس تاصبح بیدارم 

خیلی ترسناکههههه 

[QUOTE=398028691]عزیزم من خودمم از شب ازدواج هرشب خواب جن می‌دیدم تا همین ی ماه پیش بمدت هشت سال...ازخونمونم خیلی میت ...[/QUمیتونی روزها قران پخش کنی صداش بپیچه واینکه واسه مطمئن شدنت یه تیکه نون بایه یکم نمک بزار تواتاقی که میگی قسم بده به حضرت سلیمان که نون ونمکت وبخوره ازار واذیتت نکنه وبره اگه باشه و نون ونمک دستخورده شه سنگینیش ازبین میره اینارو یک بنده خدایی گفت بهم چون بعدازاون ماجرا هرجا برم چیزی باشه حسش میکنم بقول ما میگن استخونام سنگین شده اینکارو کردم کمی بهترم

[QUOTE=398028691]عزیزم من خودمم از شب ازدواج هرشب خواب جن می‌دیدم تا همین ی ماه پیش بمدت هشت سال...ا ...

میترسممم جرئتشو ندارم..تو تاپیک قدیمیان نوشتم مفصل...

خونتون نو ساخت بود؟؟؟

یاااخداااامن همسرم بعضی شبا شیفت میشن من از ترس تاصبح بیدارم خیلی ترسناکههههه

الهی بگردم حق میدم بهت بعضی وقتها هیچی هم نیست ادم خوف میگیرش واقعاولی سعی کن بخودت تلقین نکنی یا یه گوشه ازخونه که حس امنیت بیشتری داری استراحت کنی که اذیت نشی