2777
2789
عنوان

بیاین یکم شاد و ترسناکش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 34 پست
خیلییی تپش قلب میگیرم

سعی کن تنها که میشی فکرت ومحدود اون ناحیه ازخونه اصلا نکنی خثدت وسرکرم کارکن کتابی موسیقی ای چیزی تا کامل خسته شی بعدم دورازاون قسمت بخواب یک چاقوهم زیر بالشت بزار

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن تنها که میشی فکرت ومحدود اون ناحیه ازخونه اصلا نکنی خثدت وسرکرم کارکن کتابی موسیقی ای چیزی تا ...

چاقو میترسم چون بعد بقره ی مدت نصف شبا پامیشدم می‌دویدیم  سمت بیرون با چشم بسته و ...میترسم ناخواسته آزار برسونم ب کسی

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
چاقو میترسم چون بعد بقره ی مدت نصف شبا پامیشدم می‌دویدیم سمت بیرون با چشم بسته و ...میترسم ناخواسته ...

ای وای عزیزم واقعا ازته دل میخوام رهابشی، خب ببین میگن سه چیز سوزنده دوزنده برنده شما چاقو نمیتونی یه سوزن یاسنجاق بزن زیر بالشت که نتونی جداش کنی کمی هم نمک تویه پک بزار کنارش انشاالله ترست کم بشه اینام که میگم نمیدونم چقدر جوابکوباشه من فقط خیلی شنیدم اینهارو

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

ای وای عزیزم واقعا ازته دل میخوام رهابشی، خب ببین میگن سه چیز سوزنده دوزنده برنده شما چاقو نمیتونی ی ...

الان یک ماهه بهترم گوش شیطون کر

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست