2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم چرا تازگیا از نی نی سایت فراریمدیگه حوصلم نمیکسه

منم امروز بعد چند وقت اومدم 

یه تاپیک بود راجع به طلا که برای فروش خونه بدم یا نه به همسرم توجهمو جلب کرد و پست گذاشتم دیگه هیچ ریپلای کردن و هی جواب دادم و بعدش شما پیام دادی و تا الان موندم تو سایت

ولی الان میرم دیگه😁

اره خودش فهمید حرف بدی زده حتی خالم فردا زنگ زد که فلانی خودشم ناراحت شده بود و بلد نبود بیاد از دلت ...

از نظر من یه حرف یا رفتار تا وقتی ریشه دار نباشه، یا بدونی طرف مقابلت طبق طرز فکرش تو ذهنش تورو قضاوت نکرده، مشکلی نیست و قابل گذشته. اما اگه میگفتی که مثلا خودش خسیسه و کلا فکر میکنه اگه ماشینش رو بیرون نیاره میتونه خونشو بزرگتر کنه،میگفتم بله این آقا حرف دلشو زده که خیلی وقته تو سرش بوده. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

از نظر من یه حرف یا رفتار تا وقتی ریشه دار نباشه، یا بدونی طرف مقابلت طبق طرز فکرش تو ذهنش تورو قضاو ...

دقیقا من و حتی بقیه از همین متعجب شدیم که خودش خیلییی ولخرجه و چی شد یهو همچین چیزی گفت 

حتی فردا خالم زنگ زده بود می‌گفت خودش تو خرج کردن دست همه رو بسته از پشت به قول معروف آخه چطور همچین چیزی میگه🤦

شماها فقط در ظاهر باهن صمیمی و دوستید در باطن رقابت مالی و مقایسه همیشه بینتون وجود داشته و به زبون آورده نشده تا الان حتی اگه شما خودت اینطوری نباشی قطعا داییت هست و بخاطر همین نزدیکی سن و.. همیشه درحال مقایسه بوده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

شماها فقط در ظاهر باهن صمیمی و دوستید در باطن رقابت مالی و مقایسه همیشه بینتون وجود داشته و به زبون ...

خب اینکه رقابت باشه البته نه از نوع بد به نظرم نباید بد باشه 

بالاخره آدم ناخودآگاه قیاس می‌کنه گاها

خب اینکه رقابت باشه البته نه از نوع بد به نظرم نباید بد باشه بالاخره آدم ناخودآگاه قیاس می‌کنه گاها

مقایسه کردن تا وقتی که حس برتری نده و به زبون نیاد بله مشکلی نداره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بله به نظر منم مشکلی نداره و برای همین متعجب شدم از حرفش

نخودی جون چطوری ... خوبی؟ 

خداروشکر رابطتون خوب شده

ولی سعی کن پولای مخفیتو داییت و حتی بقیه خونوادت ندونن تا به گوششون نرسه

بعد یهوووو خونه رو عوض کن کَف کنن 😂😂😂

از مامانش یه کم دلخور بودم بهش گفتم سر این قضیه یه کم از مامانت ناراحتم برگشت بهم گفت تو برای مامانم ...

منم مشابه قضیه شما برام پیش اومده دختره هر روز از  جاریم که مادرش هست  بد میگفت تا من چیزی گفتم رفت گذاشت کف دست مادرش و باهام سر سنگینه منم گفتم دیگه مثل قبل باهاش ارتباط نمیگیرم هیچوقت

اهان چ خوب ولی خداییش خالت اینام آدم حسابی بودن ک نازتو کشیدن و اینا.من از خانواده مادریم اصلا خوشم ...

🤣🤣نکنه شما دختر جاری منی؟اونم دقیقا همین حرفو میزنه میگه من با فامیلای مادری فقط با مادرم رفت وآمد دارم🤣

گفتم جلو زنش خجالت میکشه اینو بگم خیلی جلو خودمو گرفتم حتی هی به فکرم می‌زنه بهش پیام بدم بگم

بهتر ک نگفتی اگه ام میخواهی بگی 

بگو دایی جان این خنه قوطی وبریتی دسترنج منو و شوهرمه خیلی دوسش دارم