2777
2789

مادرشوهرم خیلی دخالت میکرد پشت سرم شوهرمو از من و خانوادم پر میکرد مثلا میگفت رفت آمدی نیستن و کلا پشت سرمون حرف می‌برد بهش حرفای الکیا بهانه و ایرادات الکی باورتون میشه الکی پیش شوهرم خودشو میزد ب مظلومیت میگفت عروسم ب من نمیگه مامان حسرت ب دلم مونده😐😐آخه کی تو عقد سریع میاد میگ مامان مگ فیلم هندیه !!!بعدم مادرشوهرم بهم حتی ی عزیزم هم نمی‌گفت اسممو بدون هیچ جانی چیزی صدا میزد من چجوری میگفتم مامان آخه 

کلا ب رفت آمد ما خیلی گیر داده بودن ک با کسی رفت اومد نمی‌کنیم چون ما تو شهر غریبیم و کسیو نداریم اینجا فقط دوستای خانوادگی داریم و عمم اینا ک حرف می‌زنیم اما رفت آمد نه بنا ب دلایلی  اما اونا فامیل زیاد دارن اینجا و رفت آمد میکنن خود مادرشم با خاهرشوهرش رفت آمد نمیکنه قهرن اما از ما ایراد می‌گرفت 

خلاصه ک مادرشوهرم خیلی آزار میداد یبار نشستم باهاش مهربون حرف زدم من همیشه احترامش می‌آوردم اصلا جواب تیک کنایه هاشو نمی‌دادم 

بهش گفتم شما دوس ندارین من و پسرتون خوشبخت بشیم مارو ببینین کیف کنین پ این حرفا گفت نخام خوشبختی پسرم ببینم باید کیو ببینم 

بعد گقتم فلانی یعنی شوهرم گناه داره فکرش درگیر میشه ما خودمون با هم هیچ مشکلی نداریم من فقط از ی سری رفتارا و حرفای شما ناراحت میشم اگ اینا هم حل بشه شوهرمم ب آرامش میرسه بعدم گفتم ما ی عمر قراره کنتر هم باشیم خانواده ایم حیفه باید با هم مهربون باشیم هوای همو. داشته باشیم ن اینکه پشت همو خالی کنیم از هم بدگویی کنیم خلاصه ک آخرش بازم ب نتیجه نرسیدیم و مادرش هیججوره خوب نشد رفتارش با من 🤣🤣

اینارو وقتی صحبت میکردیم دخترش تو دوره طلاق بود مادرشوهرم داشت کارما پس میداد 🤣

خلاصه ک اخرم بعد سه سال عقد اخرم انقد از من رفت الکی بد گفت شوهرم رفت سمت اونا و درخواست طلاق داد عمدا مارو دعوا مینداخت ک من برم ب شوهرم بگم دعوامون بشه عمداااااا 

ی سری بهم گفت وقتی میری ب پسرم میگی اذیتت میکنم بهت تیک میندازم خودتو پیشش بد میکنی 

این آدم نرماله؟ تو ک میدونی من ناراحت میشم چرا باید بد رفتار کنی 

سنتی بودا خودشون پسندیده بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشغال با پای خودش رفته دم در خوشحال باش حق و حقوقتو کامل بگیر

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

باید صداشو ضبط میکردی ب همسرت نشون میدادی

گرچه پسری ک ب حرف مامانش باشه زندگیشو نابود کنه هم فایده نداره

حالا تو چ مرحله ای هستین؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بنظرم وقتی میبینی مادرشوهرت انقدر فتنه اسرفتامدت رو کم میکردیبعد 3 سال عقد هم زیادهچرا زود دعروسی ن ...

ب شوهرم میگفتم عروسی بگیر هر بار ی بهانه ای می‌آورد ب مادرش می‌گفتیم میگفت پسرمون میدونه ما کاره ای نیستیم 

همینجوری شد ک کششش اومد

خدا جواب فتنه گرای زندگیارو بده و برای تو و دخترایی که زندگیشون تباه شده خدا خوش بخواد

زندگی منکه الکی الکی خراب سد ن متاهلیا 

برای زندگی مجردیم ولم میسوزه ک اگ نبودن الان موقعیتم خیلی خوب بود